Süper Lig maçları bugünkü lig maçları 25 Mayıs Cumartesi

Trendyol Süper Lig’de son haftada nefesler tutuldu ve gözler şampiyonun kim olacağına çevrildi. Ligin son haftasında tüm takımlar son maçlarına çıkarken gözler bu akşamki karşılaşmalara çevrildi. Bu akşam oynanacak maçların saatleri merak ediliyor.

Süper Lig maçları bugünkü lig maçları 25 Mayıs Cumartesi

Trendyol Süper Lig’in 38. Haftasında finale bir kala bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşmalar futbolseverlerin gündeminde. Süper Lig ekipleri son haftada sezonun son maçları için sahaya çıkıyor. Sezon sonuna gelinirken gözler 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı oynanacak müsabakalara çevrildi. Peki, bu akşam kimin maçı var? Süper Lig bugünkü maç programları nasıl? Süper Lig bugün hangi maçlar var? Trendyol Süper Lig 38. Hafta 25 Mayıs 2024 Cumartesi hangi takımların maçı var? İşte detaylar…

SÜPER LİG’DE SEZONUN SON KARŞILAŞMALARI

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu bu hafta sona eriyor. Ligin son haftasında takımlar son maçları için sahaya çıkıyor. Şampiyonun belli olacağı güne sadece sayılı saatler kalırken gözler bu akşamki müsabakalara çevrildi. Finalden bir önce bu akşam yine heyecan dolu müsabakalar ekranda olacak. Bugünkü maçların açılışını saat 16.00’da Karagümrük ile Samsunspor yapıyor.

super-lig-maclari-bugunku-lig-maclari-25-mayis-cumartesi.jpg

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’NİN MAÇLARI BEKLENİYOR

Trendyol Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yarın akşam oynayacağı karşılaşmaların sonuçları heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe yarın akşam sahasında rakibi İstanbulspor’u konuk edecek. Galatasaray ise yarın akşam deplasmanda rakibi Konyaspor’un konuğu olacak.

super-lig-maclari-bugunku-lig-maclari-25-mayis-cumartesi-001.jpg

TRENDYOL SÜPER LİG BUGÜNKÜ MAÇLAR

25 Mayıs 2024 Cumartesi saat 16.00: Karagümrük-Samsunspor
25 Mayıs 2024 Cumartesi saat 19.00: Sivasspor-Kayserispor