Süper Lig puan durumu 2024! Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puanları

Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayları olan ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan durumu araştırılıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan durumundaki son durum ne merak ediliyor.

Süper Lig puan durumu 2024! Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puanları

Trendyol Süper Lig’de 32. Hafta maçları da geride kalırken gözler Süper Lig puan tablosuna çevrildi. Galatasaray’ın Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından Süper Lig puan tablosundaki sıralama yakından takip edilirken Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puanları araştırılıyor. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü 2 adayı olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın güncel puan tablosundaki puan durumu ve aralarındaki puan farkı ile zirvenin sahibi de araştırılanlar arasında. İşte güncel Trendyol Süper Lig puan durumu ve merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY ZİRVEDE

Bu akşam deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olan Galatasaray, 3 puanın sahibi oldu ve deplasman maçından galibiyetle ayrıldı. Aldığı 3 puanla zirveye geri dönen sarı kırmızılı ekibin puanı 87’ye yükselirken ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasında 2 puanlık fark açıldı. Galatasaray, puan tablosunda 87 puanla zirvenin sahibi oldu. Fenerbahçe ise 85 puanla puan tablosunda ikinci sırada yer alıyor. Sezon sonu yaklaşırken şampiyonluk mücadelesinde nefesler tutuldu ve gözler gelecek haftaki mücadelelere çevrildi. Süper Lig'in 33. Haftasında Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına gidiyor. Galatasaray ise sahasında Pendikspor'u ağırlamaya hazırlanıyor.

super-lig-puan-durumu-2024-galatasaray-ve-fenerbahce-nin-puanlari.jpg

TRENDYOL SÜPER LİG GÜNCEL PUAN TABLOSU

1- Galatasaray

2- Fenerbahçe

3- Trabzonspor

4- Beşiktaş

5- Rizespor

6- Başakşehir

7- Kasımpaşa

8- Sivasspor

9- Antalyaspor

10- Alanyaspor

11- Adana Demirspor

12- Samsunspor

13- Ankaragücü

14- Kayserispor

15- Konyaspor

16- Hatayspor

17- Gaziantep FK

18- Karagümrük

19- Pendikspor

20- İstanbulspor