Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi! Ezeli rakiplerden şampiyonluğun favorisi

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ediyor. Süper Lig ekiplerinin şampiyonluk mücadelesi devam ederken bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki fark merak ediliyor.

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi! Ezeli rakiplerden şampiyonluğun favorisi

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı. Ezeli rakiplerin şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ederken gözler şampiyonluk oranlarına çevrildi. İki takım arasındaki puan farkı ve şampiyonluk oranlarındaki son durum futbolseverlerin gündeminde. 32. Haftanın geride kaldığı Süper Lig’de şampiyonluk oranları da güncellendi. İşte güncel şampiyonluk oranları…

ŞAMPİYONLUK ORANLARI GÜNCELLENDİ

Süper Lig’de sezon sonu yaklaşıyor. Şampiyonluk yarışının devam ettiği ligde 32. Hafta maçları da geride kalırken gözler şampiyonluk oranlarına çevrildi. Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. Bu sezon şampiyonluğun iki güçlü adayı olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki puan farkı ve iki takımın şampiyonluk oranları da futbolseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Şampiyonluk yarışında favori Galatasaray. Sarı kırmızılı ekibin güncel şampiyonluk oranı 1.46 olarak kaydedildi.

FENERBAHÇE YÜKSELİŞTE

Süper Lig'de geride bıraktığımız 32. Hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe, Karagümrük ile oynadığı maçtan galibiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe’nin bu mücadelede hanesine yazdırdığı 3 puan sonrasında sarı lacivertli ekibin şampiyonluk oranı 2.10 olarak açıklandı. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe 32. Hafta maçlarından galibiyetle ayrılmış ve her iki takım da 3 puanı hanelerine yazdırmıştı. Kıyasıya yarışın devam ettiği ligin yeni haftası için nefesler tutuldu. Şimdi gözler Süper Lig’de 33. Hafta mücadelelerine çevrildi.