Survivor’a dünyaca ünlü futbolcu geliyor! Sercan Yıldırım şok üstüne şok yaşadı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının All Star sezonu heyecanlı bir şekilde ilerliyor. Parkurdaki yarış heyecanları, yarışmacıların hırslı mücadeleleri ve tansiyonun sık sık yükselmesi Survivor izleyicisini ekrana kilitliyor.

Survivor’a dünyaca ünlü futbolcu geliyor! Sercan Yıldırım şok üstüne şok yaşadı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor’ın All Star sezonu büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü ayrı heyecan yaratan Survivor All Star 2024’te bu kez yeni bir heyecan yaşanıyor. Acun Ilıcalı’nın yaptığı bir açıklama herkesi meraklandırdı. Ada konseyinde sürpriz bir açıklama yapan Acun Ilıcalı’nın bu sözleri herkesi heyecanlandırdı. Yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğu sonrası herkesi merakta bırakan Acun Ilıcalı’nın ‘Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen’ şeklindeki sözleri ‘Survivor’a hangi dünyaca ünlü futbolcu gelecek?’ sorularını beraberinde getirdi. Peki, Mesur Özil Survivor’a mı geliyor? Survivor’a Mesut Özil mi dahil oluyor? Hangi dünyaca ünlü futbolcu Survivor’a geliyor? İşte tüm merak edilenler…

ACUN ILICALI’DAN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Survivor All Star 2024’ün yeni bölüm tanıtımına Acun Ilıcalı ile kırmızı takımda yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım’ın diyaloğu damga vurdu. Acun Ilıcalı, yarışmaya dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağına dair ipuçları verdi. Acun Ilıcalı’nın sözleri karşısında başta Sercan Yıldırım ve diğer yarışmacılar hem büyük şaşkınlık yaşadı hem de çok mutlu oldu. Acun Ilıcalı’nın bahsettiği ismin Mesut Özil olabileceği iddiaları gündeme gelmeye başladı.

survivor-a-dunyaca-unlu-futbolcu-geliyor-sercan-yildirim-sok-ustune-sok-yasadi.jpg

MESUT ÖZİL SURVİVOR’A MI GELİYOR?

Survivor’a dünyaca ünlü futbolcu katılacağına dair gündem kısa sürede sosyal medyada ilk sıraya yerleşti. Acun Ilıcalı’nın ada konseyinde Sercan Yıldırım’la arasında geçen diyalog soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Acun Ilıcalı’nın bahsettiği dünyaca ünlü futbolcunun Mesut Özil olabileceğine dair yorumlar gelmeye başladı. Bu açıklama sonrasında ‘Mesut Özil Survivor’a mı geliyor?’ soruları sorulmaya başlandı. Mesut Özil’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Dünyaca ünlü futbolcu kim, ismi ne zaman açıklanacak merakla beklenirken ünlü futbolcunun isminin yeni bölümde açıklanacağı öngörülüyor.

990.jpg