Survivor’a gelecek futbolcu açıklandı! Acun Ilıcalı’dan büyük sürpriz

Survivor All Star 2024’ün bu akşam yayınlanan yeni bölümünde büyük bir sürpriz vardı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor’a gelecek olan dünyaca ünlü futbolcunun ismini açıkladı.

Survivor’a gelecek futbolcu açıklandı! Acun Ilıcalı’dan büyük sürpriz

Survivor’a gelecek olan ünlü futbolcu herkes tarafından merak edilmişti. Acun Ilıcalı’nın Sercan Yıldırım’la diyaloğu herkesi meraklandırmış ve gözler bu dünyaca ünlü futbolcunun kim olduğuna çevrilmişti. Herkes Mesut Özil yorumları yaparken Acun Ilıcalı o ismi açıkladı. Büyük sürprizi açıklayan Acun Ilıcalı, gelecek olan ünlü futbolcunun yarışmaya değil futbol oynamaya geleceğini de sözlerine ekledi. İşte Survivor All Star 2024’e futbol oynamak için gelecek olan dünyaca ünlü futbolcunun ismi…

HERKES ÇOK MERAK ETMİŞTİ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor’a dnyaca ünlü bir futbolcunun geleceğini açıklamış ve herkesi meraklandırmıştı. Ilıcalı, gelecek olan futbolcunun yarışmak için değil futbol oynamak için Survivor All Star'a geleceğinin bilgisini verdi. Bu açıklamalar sonrası herkesin yorumu Mesut Özil’in geleceği yönünde olurken Acun Ilıcalı, herkesin merak ettiği o ismi açıkladı.

survivor-a-gelecek-futbolcu-aciklandi-acun-ilicali-dan-buyuk-surpriz.jpg

RONALDİNHO GELİYOR

Bu akşam yayınlanan ada konseyinde herkesin merak ettiği ünlü futbolcunun ismini açıklayan Acun Ilıcalı, hem Survivor All Star yarışmacılarını hem de ekran başındaki izleyiciyi şoke etti. Acun Ilıcalı, Ronaldinho’nun Survivor’a futbol oynamaya geleceğini açıkladı. Yarışmacılar arasında yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım başta olmak üzere tüm Survivor yarışmacıları Ronaldinho ismini duyunca büyük bir şok yaşadı ve çok heyecanlandı.

survivor-a-gelecek-futbolcu-aciklandi-acun-ilicali-dan-buyuk-surpriz-001.jpg