Trabzonspor Başakşehir maçı muhtemel 11’ler! Türkiye Kupası’nda yarış devam ediyor

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları devam ediyor. Bu akşamki mücadele Trabzonspor ve Başakşehir arasında geçecek. İki takım da finale yükselmek için sahaya çıkacak. Finale adını yazdıracak takım hangisi olacak merak ediliyor.

Trabzonspor Başakşehir maçı muhtemel 11’ler! Türkiye Kupası’nda yarış devam ediyor

Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları heyecanla takip ediliyor. Dün akşam sahasında Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü, adını finale yazdırmıştı. Şimdi ise gözler Trabzonspor’la Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Başakşehir, bu akşam deplasmanda Trabzonspor’un konuğu olacak. Trabzonspor-Başakşehir muhtemel 11’ler nasıl? Trabzonspor maç kadrosu nasıl olacak? Başakşehir maç kadrosu nasıl? Tarbzonspor-Başakşehir maçı ne zaman? Türkiye Kupası Trabzonspor-Başakşehir maçı saat kaçta, hakem kim? İşte tüm detaylar…

TRABONZSPOR MUHTEMEL 11

- Uğurcan

- Meunier

- Mendy

- Denswil

- Eren

- Berat

- Umut

- Güneş

- Visca

- Bardhi

- Trezeguet

- Onuachu

trabzonspor-basaksehir-maci-muhtemel-11-ler-turkiye-kupasinda-yaris-devam-ediyor.jpg

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11

- Deniz Dilmen

- Dubois

- Josef

- Opoku

- Lima

- Berkay

- Aleksic

- Abeid

- Deniz Türüç

- Davidson

- Piatek

TRABZONSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında bu akşam Trabzonspor, sahasında rakibi Başakşehir’i konuk edecek. Saat 17.030’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Mücadelede VAR koltuğunda Alper Ulusoy oturacak. Müsabakanın AVAR hakemleri ise Onur Öztoprak ile Aleks Taşçıoğlu olacak. Trabzonspor-Başakşehir mücadelesi A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.