Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe’de futbolcu krizleri bitmiyor

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının ardından futbolcularla ilgili önemli krizler yaşanıyor. Hırvat kaleci Livakovic’in ardından Şimdi de Fred krizi var.

Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe’de futbolcu krizleri bitmiyor

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından çıkan olaylar sonrası krizler peş peşe gelmeye devam ediyor. Önce kaleci Livakovic’in ailesinin İstanbul'a dönmesini istemediği ortaya çıkmıştı. Şimdi de Fred’in yaşanan olaylar nedeniyle rahatsız olduğu ve Türkiye'ye gelmek istemediği konuşuluyor.

Fenerbahçe 2 Nisan'da ligden çekilme gündemi ile toplanacak. Ancak Fenerbahçe'de krizlerin orada arkası kesilmiyor. Yabancı futbolcuların yaşanan olaylardan dolayı rahatsız olduğu ve Türkiye'ye dönmek istemediği konuşuluyor. Önce Hırvat kaleci Livakovic’in ailesinden gelen tepki gündem olmuştu. Sarı lacivertli takımda Fred'in de yaşanan olaylardan dolayı rahatsız olduğu ortaya çıktı.

YILDIZ FUTBOLCU YAŞANAN SORUNLARDAN ÇOK RAHATSIZ

Spor dünyasında konuşulan iddialara göre İsmail Kartal'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Yıldız futbolcu Fred’in Türkiye'deki futbol ortamından rahatsız olduğu konuşuluyor. 31 yaşındaki yıldızın Türkiye'ye dönmek istemediği de Gelen iddialar arasında yer alıyor. Fenerbahçe'den ise bu konuda Henüz bir açıklama yapılmadı.

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Peki Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Son günlerde gündemde Fenerbahçe'nin ligden çekileceği yönünde iddialar var. Sarı lacivert bir takım 2 Nisan'da ligden çekilme gündemiyle toplanacak ve hazırlanan raporlar genel kurula sunulacak.