Trabzonspor maçındaki maskeli adam kendini böyle savundu

Süper Lig’in geride bıraktığımız haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar gündemden düşmüyor. Olaylı maçın ardından gözaltına alınanlar ve tutuklananlar olmuştu. O gece herkes sahaya atlayan maskeli adamı konuşmuştu.

Trabzonspor maçındaki maskeli adam kendini böyle savundu

Olaylı derbi maçı spor gündeminin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Maçın bitiş düdüğünden sonra çıkan olaylar saha içinde kimsenin görmek istemeyeceği görüntüler ortaya çıkmasına sebep olmuştu. Trabzonsporlu taraftarlar ve Fenerbahçeli futbolcular arasında yaşanan arbede güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sona ermiş ve sarı lacivertli futbolcular soyunma odasına gitmekte güçlük çekmişti. Olaylı maçta sahaya giren taraftarlar tespit edildi ve saldırıda bulunanlar gözaltına alındı. Gözaltına alınan taraftarlar arasında tutuklananlar da oldu. Sahaya atlayan maskeli taraftarın da tutuklananlar arasında olduğu öğrenilirken şahsın yaptığı savunma ise gündemin ilk sıralarına yerleşti.

SAHAYA ATLAYAN MASKELİ TARAFTAR TUTUKLANDI

Geçtiğimiz Pazar günü Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünden sonra saha içi bir anda karışmış ve bordo mavili taraftarlar ile sarı lacivertli futbolcular arasında karşılıklı arbede yaşanmıştı. Fenerbahçe’nin 3-2’lik skorla kazandığı maçın ardından çıkan olaylar adli makamlara taşındı. Sahaya girerek saldırıda bulunanlar tespit edilerek gözaltına alındı. O gece herkesin konuştuğu olaylardan biri de sahaya giren maskeli taraftar olmuştu. Sahaya ilk atlayan ve taktığı maske ile dikkat çeken 20 yaşındaki H.Ç., başta olmak üzere Fenerbahçe kalecisi Livakovic’e saldıran O.B., Fenerbahçeli futbolcu Mert Müldür2e korner direği ile saldıran E.T. ve sosyal medya üzerinden videolu paylaşım yaparak Trabzonspor taraftarlarını havalimanına çağıran T.C.S., K.M., O.O., E.T. ve A.A.’da gözaltına alındı. Gözaltına alınan taraftarlardan 4’ü tutuklandı.

trabzonspor-macindaki-maskeli-adam-kendini-boyle-savundu.jpg

‘ASIL MAĞDUR BEN OLDUM’

Yaşanan olayda sahaya ilk atlayan ve taktığı maskeyle herkesin dikkatini çeken H.Ç.’nin ifadesi ortaya çıktı. Yaptığı savunmayla da dikkat çeken H.Ç., Almanya’da yaşadığını ve maç için Trabzon’a geldiğini söyledi. Bir an kendine hakim olamadığını söyleyen H.Ç., ‘Karı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim ve futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum.’ dedi.

trabzonspor-macindaki-maskeli-adam-kendini-boyle-savundu-001.jpg