Trabzonspor Süper Lig’in en centilmen takımı seçildi

Trendyol Süper Lig’de 30 hafta geride kaldı. Geride kalan 30 haftanın en centilmen takımı belli oldu. Trabzonspor, Süper Lig’in geride kalan 30 haftada ligin en centilmen takımı oldu. Bordo mavili ekip, Fairplay sıralamasında birinci oldu.

Trabzonspor Süper Lig’in en centilmen takımı seçildi

Süper Lig, bu sezon oynanan ve 30 haftası geride kalan maçlara göre Trabzonspor’u en centilmen takım seçti. Trendyol Süper Lig’de geride kalan 30 haftada bordo mavili ekip, en centilmen takım oldu. Trabzonspor’un şu ana kadar 1 kırmızı kart, 45 de sarı kart gördüğü kaydedildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör seçilmişti.

LİGİN EN CENTİLMEN TAKIMI TRABZONSPOR OLDU

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ederken sezon sonuna doğru yaklaşılan haftalarda geride kalan 30 haftada ligin en centilmen takımı belli oldu. Trabzonspor, Süper Lig’de geride bırakılan 30. Haftada en centilmen takım oldu. Bordo mavili ekibin Fairplay sıralamasında da ilk sırada yer aldığı görüldü.

trabzonspor-super-lig-ini-en-centilmen-takimi-secildi.jpg

ABDULLAH AVCI EN CENTİLMEN TEKNİK DİREKTÖR SEÇİLMİŞTİ

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör seçilmişti. Trendyol Süper Lig’de verilen Milli aranın ardından ligin 31. Hafta maçları başlayacak. Nisan ayının başında başlayacak olan yeni hafta maçları heyecanla beklenirken geride kalan 30 haftanın en centilmen takımı seçilen Trabzonspor’un şimdiye kadar 1 kırmızı kart, 45 de sarı kart gördüğü kaydedildi.

trabzonspor-super-lig-ini-en-centilmen-takimi-secildi-001.jpg

LİG’DE EN ÇOK SARI KARTI HATAYSPOR GÖRDÜ

Süper Lig’de bu sezon en çok kartı 7 kırmızı kart ile Adana Demirspor gördü. Ligin en az sarı kart gören takımları ise 45 kart ile Trabzonspor ve Ankaragücü oldu. Galatasaray 55 sarı kart, 1 kırmızı kart görürken, Fenerbahçe ise 69 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü. Beşiktaş’ın gördüğü sarı kart sayısı 68, kırmızı kart sayısı ise 3 olarak kaydedildi. Süper Lig’de en çok sarı kartı ise 80 kart ile Hatayspor gördü. Alanyaspor’un ise 75 sarı kart gördüğü kayıtlara geçti. Yine Fatih Karagümrük de gördüğü 73 sarı kart ile en çok sarı kart gören takımlar arasında yer aldı.