Türkiye Kupası Beşiktaş Konyaspor maç sonucu! Yarı finalist belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında bu akşam Beşiktaş, sahasında rakibi Konyaspor’u ağırladı. İstanbul’da oynanan maçın skoru merak ediliyor. Her iki takım da yarı final için her şeyini ortaya koydu.

Türkiye Kupası Beşiktaş Konyaspor maç sonucu! Yarı finalist belli oldu

Beşiktaş-Konyaspor maçı nefes kesti. Futbolseverleri ekrana kilitleyen çeyrek final karşılaşmasının kazananı belli oldu. Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada son düdük geldi ve siyah beyazlı ekip karşılaşmayı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Konyaspor ise Beşiktaş’a karşı aldığı mağlubiyet sonrası Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. İşte Beşiktaş-Konyaspor maçının detayları…

BEŞİKTAŞ SAHASINDA GALİP

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Beşiktaş, bu akşam sahasında rakibi Konyaspor’u ağırladı. Nefes kesen mücadelenin kazananı ev sahibi takım Beşiktaş oldu. Maçta Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri dakika 32’de Salih Uçan ve dakika 58’de Cenk Tosun kaydetti. Konyaspor’da ise gol sesi çıkmadı.

turkiye-kupasi-besiktas-konyaspor-mac-sonucu-yari-finalist-belli-oldu.jpg

BEŞİKTAŞ YARI FİNALE YÜKSELDİ

Sahasında oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi. Konyaspor ise Tüpraş Stadyumu’nda aldığı mağlubiyet sonrası Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. Turu geçen Beşiktaş, Ankaragücü ile karşılaşacak.