Türkiye Polonya maçı ilk 11! Montella’dan sürpriz tercihler

A Milli Takımımızın Polonya ile oynayacağı hazırlık maçının ilk 11’leri belli oldu. EURO 2024 öncesi son hazırlık maçına çıkacak olan Ay Yıldızlı ekibin maç kadrosu açıklandı. Montella’dan sürpriz ilk 11 tercihi geldi.

Türkiye Polonya maçı ilk 11! Montella’dan sürpriz tercihler

2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları sürüyor. A Milli Futbol Takımımızın hazırlık maçları devam ederken Milliler bu akşam son hazırlık maçına çıkacak. Gözler karşılaşmanın başlayacağı saate çevrilirken ilk 11’ler de belli oldu. Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Polonya karşısında ilk 11’ini belirledi. İşte A Milli Futbol Takımımızın Polonya karşısındaki ilk 11’leri…

TÜRKİYE İLK 11

- Mert Günok

- Mert Müldür

- Kaan Ayhan

- Samet

- Abdülkerim

- Orkun

- Hakan Çalhanoğlu

- Salih Özcan

- Kerem Aktürkoğlu

- İrfan Can Kahveci

- Semih Kılıçsoy

turkiye-polonya-maci-ilk-11-montella-dan-surpriz-tercihler.jpg

POLONYA İLK 11

- Sczesny

- Kiwior

- Dawidowicz

- Bednarek

- Piotrowski

- Swiderski

- Zielinski

- Frankowski

- Zalewski

- Slisz

- Lewandowski

MAÇ SAAT 21.45'TE BAŞLAYACAK

EURO 2024 öncesi son hazırlık maçına çıkacak olan Milli Takımımız, bu akşam Polonya ile kozlarını paylaşacak. İlk 11'leri belli olan karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Milli Takımımızın Polonya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı Başkent Varşova'da yer alan PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak. Müsabakayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan hakem Balazs Berke yönetecek. Berke'nin yardımcılıklarını ise yine aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak. Futbolseverler müsabakayı TRT Spor ekranlarından naklen takip edebilecek.