Union Saint-Gilloise nerenin takımı? Union Saint-Gilloise nasıl bir takım Fenerbahçe’nin rakibi oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi bugünkü kura çekiminin ardından belli oldu. Futbolseverlerin merakla beklediği kura çekimi bugün gerçekleşti ve Konferans Ligi eşleşmeleri belli oldu.

Union Saint-Gilloise nerenin takımı? Union Saint-Gilloise nasıl bir takım Fenerbahçe’nin rakibi oldu

Avrupa'daki temsilcimiz Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 turu eşleşmelerinde rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Fenerbahçe’nin kura çekimiyle birlikte rakibinin belli olmasının ardından Union Saint-Gilloise ile ilgili araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Gulion Saint-Gilloise nerenin, hangi ülkenin takımı? Union Saint-Gilloise nasıl bir takım? Union Saint-Gilloise’nin maç istatistikleri nasıl? İşte Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki rakibi ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ BELÇİKA EKİBİ OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Bugün gerçekleştirilen kura çekiminin ardından eşleşmeler belli olurken temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi son 16 turunda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. Bu eşleşmenin ardından Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’nin lig ve Avrupa macerası ve maç istatistikleri merak konusu oldu.

union-saint-gilloise-nerenin-takimi-union-saint-gilloise-nasil-bir-takim-fenerbahce-nin-rakibi-oldu.jpg

OYNADIĞI SON 20 MAÇI KAYBETMEDİ

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’nin bu sezon Avrupa macerası UEFA Avrupa Ligi play-off turunda başladı. Bu turda rakibi Lugano’yu 2-0 ve 1-0’lık skorlarla mağlup eden Belçika ekibi, Avrupa Ligi gruplarına kaldı. UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam eden Union Saint-Gilloise, ligde ve Avrupa2da oynadığı son 20 maçı kaybetmedi.

union-saint-gilloise-nerenin-takimi-union-saint-gilloise-nasil-bir-takim-fenerbahce-nin-rakibi-oldu-001.jpg

FRANKFURT’U ELEYEREK SON 16 TURUNA YÜKSELDİ

Konferans Ligi son 16 turu play-off turunda Alman ekibi Frankfurt ile eşleşen Union Saint-Gilloise, rakibiyle sahasında 2-2berabere kaldı. İki takımın deplasman maçında Frankfurt’u 2-1 mağlup eden Belçika ekibi, Konferans Ligi’nde son 16 turuna yükseldi. Kendi liginde açık ara lider olan Union Saint-Gilloise, çıktığı 26 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle toplam 62 puanda bulunuyor.