Voleybol Milli Takım uçak isyanıyla gündeme gelmişti! Bakanlık seslerini duydu

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının uçak isyanı sosyal medyanın gündemine yerleşmiş ve çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da Filenin Sultanlarının haklı sitemine sessiz kalmayarak onlara destek çıkmıştı.

Voleybol Milli Takım uçak isyanıyla gündeme gelmişti! Bakanlık seslerini duydu

ABD yolculuğunda ekonomi sınıfı ile uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu duruma sitem etmişlerdi. Sosyal medyada gündem olan ve uzun süre tartışılan bu konuyla ilgili harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Filenin Sultanları’nın sesini duydu ve organizasyon için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan geldi.

FİLENİN SULTANLARI’NIN UÇAK SİTEMİ

Ülkemizi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD’deki turnuvaya THY’nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmiş ve Milli sporcular bu duruma isyan etmişti. Sosyal medya hesaplarından uçak içinde çektikleri görüntüleri paylaşan Filenin Sultanları, sitemlerini dile getirmişlerdi. Milli sporcuların sesini duyan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

DÖNÜŞLER BUSINNES OLACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının uçak sitemine de değinen Bakan Uraloğlu, ‘Dönüşlerini businnes olarak organize etmeye çalışıyoruz’ dedi.

voleybol-milli-takim-ucak-isyaniyla-gundeme-gelmisti-bakanlik-seslerini-duydu.jpg

THY’DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Sosyal medyada gündem olan ve tepki çeken konuyla ilgili Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı ile de iletişime geçtiğini aktaran Bakan Abdulkadir Uraloğlu, kendisine söylenenleri aynı şekilde aktardı ve ‘Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize tam 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya özel bir sefer ilave etmeksizin konuyu çözme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik.’ yanıtını aldığını belirtti. Açıklamasına devam eden Bakan Uraloğlu, ‘Dolayısıyla böyle bir yaklaşımda olan kurum bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini businnes olarak organize etmeye çalışıyoruz.’ dedi.