Volkan ve Zeynep Demirel boşanıyor mu? Örnek çiftten kötü haber

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden kötü haber geldi. 2 çocuğu olan örnek çiftin boşanma kararı aldıkları iddia edildi.

Volkan ve Zeynep Demirel boşanıyor mu? Örnek çiftten kötü haber

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinin 14 yıllık evlilikleri bitiyor mu? Ünlü çiftin boşanma kararı aldığı iddiaları hem spor hem de magazin basınında geniş yankı uyandırdı. 2 çocuk sahibi olan çiftin daha önce de boşanma kararı aldığı ancak Hatay’da yaşanan deprem felaketi sonrası bu kararı erteledikleri iddia edildi.

Futbol dünyasının tanınmış isimlerinden Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, 14 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Zeynep Demirel, boşanma davası açarak süreçte ilk adımı attı. Çiftin ayrılık haberi, hem spor hem de magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

14 YILLIK BİRLİKTELİK SONA ERİYOR

Volkan ve Zeynep Demirel çifti, 2010 yılında dünyaevine girmişti. Zeynep Demirel, 2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra Türkiye milli takımının eski kalecisi Volkan Demirel ile evlenmişti. Çiftin, 2014 doğumlu Yade ve 2017 doğumlu Yeda adında iki kızları bulunuyor. Herkesin örnek çift olarak gördüğü Demirel ailesinin bu kararı, uzun süredir birlikte olan çiftin evliliğinin sona erdiğini gösteriyor.

BOŞANMA KARARININ PERDE ARKASI

Sabah gazetesinin köşe yazarı Bülent Cankurt'un iddialarına göre, Zeynep Demirel daha önce de boşanmayı düşünmüş, ancak Hatay depremi nedeniyle bu kararını ertelemişti. Ancak bu defa kararlı olan Zeynep Demirel, boşanma işlemlerini başlattı. Volkan Demirel'in bu süreçteki tutumu ve gelişmeler, kamuoyunun dikkatini çekiyor.

ZEYNEP DEMİREL'İN KARİYERİ VE AİLE YAŞAMI

Zeynep Demirel, Belçika güzellik kraliçesi seçildikten sonra Volkan Demirel ile evlendikten sonra mankenlik kariyerine ara vermişti. Çocuklarının doğumunun ardından iş hayatına geri dönen Zeynep Demirel, bir dönem oyunculuk da yapmıştı. Hatay depreminden sonra bölgedeki durumu gözyaşlarıyla anlatan Demirel çifti, bu olayın ardından birlikteliklerini sürdürmeye çalışmıştı.