Yumruk skandalı neredeyse tekrarlanıyordu! Kayserispor Başkanı sahaya indi

Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta maç programı kapsamında dün akşam ekrana gelen Kayserispor-Konyaspor maçında saha kenarı bir anda karıştı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem kararı sonrası sahaya indi.

Yumruk skandalı neredeyse tekrarlanıyordu! Kayserispor Başkanı sahaya indi

Hakem Halil Umut Meler’in yönettiği Kayserispor-Konyaspor maçında tansiyon epey bir yükseldi. Hakem kararına çok sinirlenen Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sahaya inerek Meler’e tepki gösterdi. Bu olay akıllara Ankaragücü Başkanı’nın Halil Umut Meler’e yönelik yumruklu saldırı skandalını akıllara getirdi. Sinirlerin gerildiği anlarda polis ekipleri araya girdi ve Çamlı’nın oyun alanına girmesine izin vermedi. Karşılaşmaya 10 dakikalık ara verildi.

KIRMIZI KART KARARINA ÇOK SİNİRLENDİ

Trendyol Süper Lig 37. Hafta karşılaşmalarında dün akşam Konyaspor, deplasmanda rakibi Kayserispor’un konuğu oldu. Kayserispor’un ev sahipliğinde oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Mücadelede tansiyonun epey yükseldiği anlar yaşandı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler’in futbolcusuna gösterdiği kırmızı kart sonrasında öfkeden çılgına döndü. Pozisyonda Kayserispor oyuncusu Nazon’un Konyaspor’un serbest vuruşu esnasında rakip oyuncu Uğurcan Yazgı’nın karnına yumruk attı. Pozisyonu incelemek için VAR’a giden maçın hakemi Halil Umut Meler, Nazon’a maçın 18. dakikasında kırmızı kart gösterdi ve Nazon oyun dışı kaldı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kırmızı kart kararına çok sinirlendi.

yumruk-skandali-neredeyse-tekrarlaniyordu-kayserispor-baskani-sahaya-indi.jpg

yumruk-skandali-neredeyse-tekrarlaniyordu-kayserispor-baskani-sahaya-indi-001.jpg

POLİS EKİPLERİ ARAYA GİRDİ

Hakemin kırmızı kart kararı sonrasında Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’dan tepki geldi. Öfkesine hakim olamayan Ali Çamlı, yedek kulübesine kadar gelirken o anlarda saha kenarı karıştı. Polis ekiplerinin araya girmesi ile Ali Çamlı’nın oyun alanına girmesine izin verilmedi. Ev sahibi takımın tribünlerinden de kırmızı kart kararına sert tepki ve yoğun itirazlar geldi. Bu yaşananlar sonucunda oyun 10 dakikalık aranın ardından devam edebildi. Bu olay akıllara hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü-Rizespor maçında uğradığı yumruklu saldırıyı getirdi. Meler, ligin 15. haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Ankaragücü-Rizespor maçının son düdüğünden sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın sahaya girmesiyle Koca’dan yumruk yemişti. Hakeme yönelik bu saldırı kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve büyük tepki çekmişti.