Ziraat Türkiye Kupası final maçı hakemi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için nefesler tutuldu ve gözler yarın akşama çevrildi. Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası final maçı 23 Mayıs Perşembe akşamı ekranda olacak.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı hakemi belli oldu

Futbolseverler, heyecan ve merakla Türkiye Kupası final maçını bekliyor. Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan final maçında kazanan kim olacak merak edilirken maçla ilgili tüm detaylar da araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçının hakemi belli oldu. Peki, Türkiye Kupası final maçının hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçı nerede oynanacak? ZTK Beşiktaş-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

MAÇI YÖNETECEK HAKEMİN İSMİ AÇIKLANDI

Beşiktaş-TGrabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı için geri sayım sürüyor. Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan final maçında düdük çalacak olan hakemin ismi açıklandı. Türkiye Kupası final maçını hakem Ali Şansalan yönetecek.

ziraat-turkiye-kupasi-final-maci-hakemi-belli-oldu.jpg

ZTK BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı 23 Mayıs 2024 Perşembe (yarın) saat 20.45’te ekrana gelecek. Karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. İki takım arasında oynanacak olan heyecan dolu karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Her iki takım da final müsabakasını kazanmak ve Ziraat Türkiye Kupası finalinden galip ayrılarak kupayı müzesine taşımak istiyor.