Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu! Kupa o takımın

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için gözler 23 Mayıs akşamına çevrilmişti. Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma nefes kesti. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor taraftarlarının heyecanla takip ettiği maçta sonuç belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu! Kupa o takımın

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçında nefes kesen bir 90 dakika ekrana geldi. Maçın her saniyesi futbolseverleri ekrana kilitlerken son düdükle beraber Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu ve kupanın sahibi de belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu kim oldu 2024? Beşiktaş mı, Trabzonspor mu Ziraat Türkiye Kupası’nı hangi takım kazandı? İşte detaylar…

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI BEŞİKTAŞ'IN

Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanan belli oldu. Bu akşam saat 20.45'te başlayan karşılaşmada goller peş peşe geldi. Toplamda 5 golün çıktığı müsabakada kazanan Beşiktaş oldu. Beşiktaş, rakibi Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı aldı.

ziraat-turkiye-kupasi-sampiyonu-belli-oldu-kupa-o-takimin.jpg

GAL,BİYET GOLÜ EL-MUSRATI'DEN

Beşiktaş ile Trabzonspor'un kupa mücadelesinde goller peş peşe geldi. Karşılaşmada ilk gol Trabzonspor'da 13. dakikada Onuachu'dan geldi. Beşiktaş, dakika 45+3'te Ghezzal'ın penaltıdan kaydettiği golle skoru beraberliğe taşıdı. Beşiktaş'ta 54. dakikada Salih Uçan'ın attığı golle skor 2-1'e geldi. Trabzonspor bu gole 89. dakikada Pepe'nin attığı golle karşılık verdi ve skor yeniden eşitlendi. Beşiktaş'a galibiyeti ve kupayı getiren golü 90+4'te El-Musrati kaydetti ve Beşiktaş 3-2'lik skorla maçı galip tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası'nı almaya hak kazandı.