SSK ve Bağ-Kur emeklilerine özel: 10.000 TL altı maaşlara 10.000 TL ikramiye yolda

Düşük maaş alanlara bayram gibi haber: 10.000 TL altı emeklilere müjdeli ikramiye.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine özel: 10.000 TL altı maaşlara 10.000 TL ikramiye yolda

10.000 TL altı maaş alan SSK ve Bağ-Kur emeklisine o tarihte 10.000 TL ikramiye geliyor. - Türkiye'deki emeklilere bir son dakika müjdesi daha verildi. Emekli maaşı 10.000 TL ve altı olan emekliler için yeni açıklama Az önce yapıldı. SSK ve bağ-kur emeklisi olanlara o tarihten itibaren rekor ödemeler geliyor. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 10.000 TL ikramiye gibi ödeme emeklinin IBAN numarasına o tarihten itibaren yatacak. Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni ödeme ile ilgili ayrıntılar ve şartlardan netleşti. İşte 10.000 TL emekli ikramiyesi için son dakika gelişmeleri…

Emekliler için yeni müjdeler peş peşe veriliyor. Geçtiğimiz günlerde bankalar tarafından emekliye 7.500 TL'ye kadar promosyon desteği sağlanacağı duyurulmuştu. Ancak Kasım ayının sona ermesi ve Aralık ayının artık başlayacak olması nedeniyle yeni gelişmelerde yaşandı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yeni bir son dakika haberi ajanslara düştü. Emekliye Aralık ayında ek ödeme yapılacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden tüm emekliler için 10.000 TL'lik yeni bir destek var. Maaşı 10.000 TL ve altı olan emekliler hemen başvuru yaparak 10.000 TL ikramiye ödemesi almaya hak kazanacak. Emekliye yeni ödeme detayları haberimizde…

emekli-promosyon-1.jpg

YENİ PROMOSYON MİKTARLARI AÇIKLANDI

SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda emeklilere 3 yıllık promosyon anlaşması karşılığında ödeme yapılıyordu. 7500 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için sağlanan ödemelerin emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte artış gösterdiği ile biliniyordu. Emekliler için yeni bir müjdeli haber daha verildi. SSK ve bağ-kur emeklisine Aralık ayından itibaren artık daha yüksek promosyon ödemesi yapılacak. Özel bankalar promosyon ücretlerini peş peşe açıklamaya başladı.

EMEKLİYE 10.000 TL İKRAMİYE GİBİ ÖDEME GELİYOR

Milyonlarca emekli için aralık ayı promosyon kampanyaları büyük önem taşıyordu. Emekli maaşı zammı öncesi adeta ilaç gibi gelecek olan promosyon ücretleri ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. Birçok özel bankada emekli promosyon tutarları arttırıldı. Son dakika haberine göre emekliye verilecek promosyon miktarı Aralık ayından itibaren 10.000 TL'den başlayacak. Maaş aralığına göre değişen promosyon miktarı 15.000 TL'ye kadar da yükselecek. Emekliler bu fırsatı değerlendirmek için seçtikleri bankaya başvuru yapabilecek.

emekli-promosyon-2.jpg

31 ARALIK 2023 TARİHİNE KADAR BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Bankaların sağladığı Emekli promosyonu desteğinden faydalanmak için son başvuru tarihi de belli oldu. Promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin 31 Aralık 2023 tarihine kadar seçtikleri bankanın şubelerinden ya da dijital bankacılık kanallarından başvuru yapmaları gerekiyor. Aralık ayı emekli promosyon kampanyasını değerlendirmek isteyen emekliler başvurudan sonra takip eden 3 gün içinde ödemesini IBAN numarasından alabiliyor.