15 gün boyunca ücretsiz olacak İstanbullulara MÜJDE! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 istasyondan oluşan Kızılçeşme-Sirkeci raylı sistem hattının açılışını gerçekleştirdi. Bugün gerçekleştirilen açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hattın 15 gün boyunca ücretsiz kullanılacağını duyurdu.

15 gün boyunca ücretsiz olacak İstanbullulara MÜJDE! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

İstanbullulara yeni bir müjde geldi. 8 istasyondan oluşan Kızılçeşme-Sirkeci raylı sistem hattı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hattın 15 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılacağını duyurdu. Bugün açılışı yapılan bu hat ile Sirkeci ile Kızılçeşme arası 20 dakika olacak. İşte detaylar…

SİRKECİ-KIZIKÇEŞME HATTI BUGÜN AÇILDI

Sirkeci ile Kızılçeşme arasındaki süreyi 20 dakikaya indiren Kızılçeşme-Sirkeci raylı sistem hattının açılışı bugün gerçekleşti. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen açılış töreni ile 8 istasyondan oluşan hattın açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

15-gun-boyunca-ucretsiz-olacak-istanbullulara-mujde-cumhurbaskani-erdogan-bizzat-duyurdu.jpg

15 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

8 istasyondan oluşan ve Sirkeci ile Kızılçeşme arasını 20 dakikaya indiren Kızılçeşme-Sirkeci raylı sistem hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı. Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hattın 15 gün boyunca ücretsiz kullanılacağını duyurdu.

15-gun-boyunca-ucretsiz-olacak-istanbullulara-mujde-cumhurbaskani-erdogan-bizzat-duyurdu-001.jpg

‘HAYIRLI OLSUN’

Bugünkü açılış töreninde yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sevinçli olduklarını söyledi ve Sirkeci, Kızılçeşme raylı sistem hattının önümüzdeki süreçte ekonomiye katkısından bahsetti. Yeni nesil ulaşım projesinin en güzel örneklerinden birini teşkil eden hattın açılışında önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Cerrahpaşa ve Samatya hatsanelerine erişimi kolaylaştıracak yeni bir durağı da mevcut hatta ilave ettik. Sirkeci-Kızılçeşme raylı sistem hattının önümüzdeki 30 yıllık süreçte ekonomiye toplam katkısının 785 milyon avro olacağını hesaplıyoruz. Yeni nesil ulaşım projelerimizin en güzel örneklerinden birini teşkil eden Sirkeci-Kızılçeşme raylı sistem hattının ülkemize, şehrimize, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.’ ifadelerine yer verdi.

15-gun-boyunca-ucretsiz-olacak-istanbullulara-mujde-cumhurbaskani-erdogan-bizzat-duyurdu-002.jpg