2024 hac kuraları tarihi! 2024 hac kura sonuçları Diyanet

2024 yılı hac kuraları ile ilgili yoğun bir araştırma var. Yeni yılda hac kuraları ne zaman çekilecek, hac kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak araştırılırken konuyla ilgili arama motorlarında yoğunluk yaşanıyor.

2024 hac kuraları tarihi! 2024 hac kura sonuçları Diyanet

Hac kuraları ne zaman çekilecek, bu yıl hac kuraları ne zaman gibi sorular gündemdeki yerini koruyor. Diyanet İşleri Başkanlığı hac kuraları tarihi, hac kuralarının çekileceği ay ve gün araştırılıyor. Merak edilen hac kura tarihi ve tüm detaylarla ilgili Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan açıklama geldi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

2024 HAC KURALARI TARİHİ

2024 hac kuraları ile ilgili merak edilenlere yanıt veren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hac müracaatlarının devam ettiğini hatırlattı. Müracaatların tamamlanmasının ardından hac kuralarının gerçekleştirileceğini belirten Erbaş, ‘Hac müracaatları halen devam ediyor. Müracaatlar tamamlandıktan sonra yani Ekim ayı sonu veya Kasım ayının başında hac kuralarını gerçekleştirmiş olacağız inşallah.’ dedi.

2024-hac-kuralari-tarihi-2024-hac-kura-sonuclari-diyanet.jpg

HAC KURA ÇEKİMİ DETAYLARI

Hac kuraları ile ilgili tüm gelişmeler ve detaylar vatandaşların gündeminde yer alırken hac kuralarının nasıl çekildiği de merak ediliyor. 2024 yılında hac ibadetini yapmak için kayıt yaptıranların büyük bir merakla beklediği hac kura çekimleri için geri sayım başladı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kura çekimleri için Ekim ayı sonu veya Kasım ayı başını işaret etti. Hac kuraları, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bilgisayar ortamında veya noter huzurunda çekilecek.