23 Nisan Salı günü noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler çalışıyor mu?

23 Nisan 2024 Salı günü ile ilgili araştırmalar sürüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla uygulanacak olan resmi tatil ile ilgili yoğun bir araştırma var. En çok araştırılanların başında ise noterler geliyor.

23 Nisan Salı günü noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler çalışıyor mu?

Yarın uygulanacak olan resmi tatil gününde noterler açık mı, kapalı mı merak ediliyor. Salı günü noterler açık mı, yarın noterler çalışıyor mu gibi sorulara yanıt aranıyor. Yarın noterde işi olanlar noterlerin çalışma saatlerini ve noterlerin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, 23 Nisan 2024 Salı noterler açık mı, kapalı mı? Yarın noterler çalışıyor mu? 23 Nisan noterler açık olur mu? İşte detaylar…

23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil günleri arasındadır. 2024 yılında 23 Nisan, Salı gününe denk geliyor. 23 Nisan 2024 Salı günü resmi tatil uygulanacak. Okullar ve kamu kurumları 23 Nisan 2024 Salı günü tatil olacak.

23-nisan-sali-gunu-noterler-acik-mi-kapali-mi-yarin-noterler-calisiyor-mu.jpg

23 NİSAN SALI NOTERLER AÇIK MI?

Resmi tatil ile birlikte en çok araştırılanların başında noterler geliyor. Noterler yarın açık mı, kapalı mı sorusuna yanıt aranıyor. Yarın noterde işi olanlar noterlerin çalışma saatlerini araştırırken 23 Nisan resmi tatilinde noterler çalışıyor mu, çalışmıyor mu merak ediliyor. 23 Nisan 2024 Salı günü resmi tatil dolayısıyla noterler kapalı olacak. 24 Nisan 2024 Çarşamba günü noterler normal mesai saatlerine devam edecek.