29 Şubat’ta doğanlar 4 yıl aradan sonra gerçek doğum günlerini kutluyor

En kısa ay olan ve 28 çeken Şubat ayı 4 yılda bir defa 29 çekiyor. Bu durumda doğum günü 29 Şubat’ta olanlar sadece 4 yılda bir gerçek doğum günlerini kutlayabiliyor. 2024 yılında 29 Şubat doğumlular gerçek doğum gününü kutluyor.

29 Şubat’ta doğanlar 4 yıl aradan sonra gerçek doğum günlerini kutluyor

Türkiye genelinde yaklaşık 30 bin kişi bu yıl Şubat ayının 4 yıl sonra yeniden 29 çekmesiyle gerçek doğum günlerini kutluyor. 4 sene aradan sonra gerçek doğum günlerini kutlayanlar sosyal medya hesaplarından da duygu ve düşüncelerini belirten yorumlarda bulunuyor. 4 yıl aradan sonra doğum günü heyecanı yaşayanlar Şubat ayının 28 çektiği yıllarda ise doğum günlerini 28 Şubat’ta veya 1 Mart’ta kutluyorlar.

ŞUBAT AYI 4 YILDA BİR DEFA 29 ÇEKİYOR

Takvim yılının mevsimlerle ve dünyanın güneş çevresinde dönme süresiyle uyumlu olması için uygulanan ve 4 yılda bir gerçekleşen artık yıllardan birisi de bu yıl yaşanıyor. Normalde 28 çeken Şubat ayı 2024 yılında 4 yıl aradan sonra 29 çekiyor. 29 Şubat tarihinde doğanlar da 2024 yılında 4 yıl aradan sonra doğum günlerini gerçek gününde kutluyor.

29-subat-ta-doganlar-4-yil-aradan-sonra-gercek-dogum-gunlerini-kutluyor.jpg

29 ŞUBAT’TA DOĞANLARA ÖZEL DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

- 29 Şubat’ta aklıma ilk gelen kişi sensin. Yeni yaşında hayallerin tek tek gerçekleşsin. Doğum günün kutlu olsun.

- Ancak senin gibi özel bir insan böyle özel bir günde doğabilirdi. İyi ki doğdun, iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun.

- Tarihte bugün 29 Şubat. Bir güzel doğdu, adı aşk kondu. Bir ömür boyu sağlık, başarı ve mutluluk peşini bırakmasın. İyi ki doğdun.

29-subat-ta-doganlar-4-yil-aradan-sonra-gercek-dogum-gunlerini-kutluyor-001.jpg

- Her günün ayrı bir güzelliği vardır ama 4 yılda 1 olan bugünün güzelliği bir başka. Doğum günün kutlu olsun nice yıllara.

- Bugün günlerden sensin. Sağlıklı, başarı dolu, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlara.