5 L Ayçiçek Yağı En Dip Fiyata Düştü! Görenler Akın Akın Gidiyor

Ayçiçek yağı fiyatlarına Ramazan indirimi geldi. O markette 5 litresi şok fiyata düştü.

5 L Ayçiçek Yağı En Dip Fiyata Düştü! Görenler Akın Akın Gidiyor

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler, Ramazan öncesi stok yapmak isteyenler dikkat. Şok Markette ayçiçek yağı fiyatları dibinde dibine düştü. Ramazan ayı gelmeden bu fırsatı kaçırmayın. İşte Şok Market ayçiçek yağı fiyatları…

Evlerde en temel ihtiyaç ürünlerinden olan ayçiçek yağı fiyatları özellikle son 2 yıldır rekor üstüne Rekor Kırıyor. Önce koronavirüs pandemisi ardından da Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşla beraber ayçiçek yağı fiyatları tırmandıkça tırmandı. Bu sebeple de vatandaşlar indirimli ayçiçek yağı bulunca stoklamak istiyor. Ramazan ayına sayılı günler kala yeni ay çiçek yağı indirimi şok marketten geldi. Sıvı yağ stoklarını yenilemek isteyenler Şok marketin bu kampanyasını sakın kaçırmasın. Çünkü Şok Markette ayçiçek yağı fiyatları dibinde dibini gördü.

ŞOK MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ramazan ayı yaklaşırken vatandaşlar indirimli alışveriş yapmak amacıyla zincir marketlerin kampanyalarını takip ediyor. Şok marketinde yeni indirim kampanyası başladı. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan ve hesaplı fiyatları ile de her zaman tüketicinin gözdesi olmayı başaran Şok Markette indirimli ayçiçek yağı satışa çıktı.

Ramazan öncesi ayçiçek yağı stoklamak isteyen vatandaşlar bu fırsatı sakın kaçırmasın. Şok Markette 5 litre Zer marka ayçiçek yağı fiyatı 134,5 TL'den satışa çıktı. Son dönemlerde fiyat artışlarına inat indirimli satış yapmaya devam eden Şok marketin bu kampanyası Bir hafta boyunca sürecek nokta Ramazan indirimini yakalamak isteyen vatandaşlarda Şok markete akın akın gitmeye başladı. Ancak elinizi çabuk tutmanızda yarar var çünkü ŞOK Market indirimli ayçiçek yağı stoklarla sınırlı.

RAMAZAN ÖNCESİ SON İNDİRİM KAMPANYASI

ŞOK aktüel ürünler kataloğu ile satışa çıkan 5 litre ayçiçek yağı Ramazan ayı öncesi son indirimine girdi. Bu fiyata ayçiçek yağı başka hiçbir markette bulunmuyor. O sebeple de stoklar hızla tükeniyor. Ramazan alışverişini ucuza getirmek, ayçiçek yağı stoklarını güncellemek isteyen vatandaşlar indirimi kaçırmasın. ŞOK Market indirimli ayçiçek yağı siparişini isterseniz Cepte ŞOK uygulaması aracılığı ile de verebilirsiniz.