61 yaşındaki kadın muhteşem bir fiziğe sahip olmanın sırlarını paylaştı

Yaş ilerlese bile genç görünmenin sırları her zaman merak konusu olmuştur. Kişisel antrenör olan 61 yaşındaki Jacqueline Hooton oldukça etkileyici bir fiziğe sahip.

61 yaşındaki kadın muhteşem bir fiziğe sahip olmanın sırlarını paylaştı

Süper formuyla dikkat çekmeyi başaran büyükanne, formda kalmak için izlediği bazı basit kuralları sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Her ne kadar yaşlansanız da dikkat edeceğeniz bazı maddeler ile olduğunuz yaştan daha genç bir görünüm ve fiziğe sahip olamnız gayet mümkün. Süper formda bir büyükanne, iyi yaşlanmanın şaşırtıcı derecede basit sırlarını sizlerle paylaştı.

61-yasindaki-kadin-muhtesem-bir-fizige-sahip-olmanin-sirlarini-paylasti.jpg

İLHAM KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Daily Star'da yer alan bir habere göre, İngiltere'de yaşamını sürdüren 61 yaşındaki Jacqueline Hooton, vücut ağırlığının iki katını kaldırabilmekte ve diğer kadınlara güçlerini ve öz güvenlerini geliştirmeleri için ilham vermeyi hedefledi. Kişisel antrenör, eğer çaba göstermeye istekliyseniz yaşın harika görünmenize engel olmadığını göstermeye oldukça kararlı görünüyor. Hooton, yaşlandıkça sevdiğiniz şeyleri yapmaya devam edebilmenizi sağlamak için 60'lı yaşlarda aktif kalmanın önemini ifade etti. Formda kalmak yalnızca fiziksel sağlığınıza fayda sağlamakla kalmaz, aynı zamanda zihinsel sağlığınızı da artırır ve sizi daha sağlıklı bir geleceğe hazırlamaktadır. Fakat bazı egzersizler diğerlerinden daha etkili olmaktadır. Her zaman formda görünmenin sırlarını paylaşan kadın, "Çeviklik, esneklik, hızlı hareket etme yeteneği. Etrafımızdaki dünyayı keşfedip tadını çıkarabilmemiz için 60'larımızda eğitime değer her şey. Burası yaşadığım sahilde en sevdiğim ve gizli noktam. Nerede olduğunu söyleyemem. Bu bir sır. Ama ona ulaşmak biraz çeviklik, çeviklik ve esneklik gerektiriyor. Ve 70'li, 80'li ve sonrasında da bu gizli noktanın tadını çıkarmaya devam etmek istiyorum. Daha sonraki yıllarda ne yapabilmek istiyorsunuz? Vizyonunuz ne olursa olsun, bugün vizyonunuza zaman ayırdığınızdan emin olun” ifadelerini kullandı.

61-yasindaki-kadin-muhtesem-bir-fizige-sahip-olmanin-sirlarini-paylasti-001.jpg

Kadının takipçilerinden, "Evet! İşte bu - egzersizlerim için en büyük motivasyon kaynağı. Bir şeyler yapabilmek istiyorum!", "33 yaşına girmek üzereyim ve siz beni önümüzdeki 33 yıl için çok heyecanlandırıyorsunuz.", "Sen tam bir rol modelisin. 40'lı, 50'li, 60'lı ve sonrasında gerçekten senin gibi olmayı arzuluyorum. Şimdi güç (+daha fazla fiziksel beceri), özgüven ve özgüven geliştirerek işe koyuluyorum. Böylece kronik hastalığımla bile benim için en önemli şeyleri uzun yıllar boyunca yapabiliyorum.", "Tamamen. 52 yaşındayım ve daha uzun ve sağlıklı bir yolculuk için beni ileri yaşlara taşımak için kuvvet antrenmanı yapıyorum." şeklinde yorumlar almaya devam ediyor. Motivasyonel tavsiyeleriyle bilinen Jacqueline, olumlu tutumu ve her yaşa uygun, takip edilmesi kolay ipuçları sayesinde sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olmayı başardı. Yakın zamanda yayınladığı bir videoda eleştirmenlerin dizlerinin kırılmak üzere olduğunu öne sürdüklerini gün yüzüne çıkardı.