62 yaşında ki adam 8 yaşından beri dişini fırçalamıyor!

62 yaşındaki bir adam diş sağlığının çok iyi olduğunu söylediği bir sosyal medya paylaşımında anlattıklarıyla duyan herkesi şaşkına çevirdi.

62 yaşında ki adam 8 yaşından beri dişini fırçalamıyor!

8 yaşından beri dişlerini fırçalamadığını dile getiren 62 yaşındaki adam, "Hiç çürüğüm yok" diyerek kendi yönteminin sağlıklı olduğunu belirtti. Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem olmayı başardı.

62-yasinda-ki-adam-8-yasindan-beri-disini-fircalamiyor.jpg

KENDİ YÖNTEMİNİN DOĞRULUĞUNU SAVUNDU
Görüntülerde 62 yaşındaki bir adamın dişlerini hiç fırçalamadığını söylediği anlar yer almaktadır. Diş macununun dişin üzerindeki koruyucu tabakayı öldürdüğünü ileri süren adam, "8 yaşımdan beri kulaklarıma hiç pamuklu çubuk kullanmadım ve 8 yaşımdan beri dişlerimi fırçalamıyorum. Hiçbir zaman çürüğüm olmadı ve dişlerimle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. sadece hidrojen peroksit yapıyorum" ifadelerini kullandı.

62-yasinda-ki-adam-8-yasindan-beri-disini-fircalamiyor-001.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü duruma tepki göstermekten kendini alamadı. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçekten buna inanmış olması çok garip" şeklinde yorum yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bilimsel olarak anlatması peki?" dedi.