AKOM İstanbul’a peş peşe uyarı yaptı! GELİYOR, saatlerce sürecek

AKOM’dan İstanbul için kritik uyarı geldi. Saat değişti, çok fena geliyor. Önlem almayı unutmayın.

AKOM İstanbul’a peş peşe uyarı yaptı! GELİYOR, saatlerce sürecek

İstanbul yine fırtınaya teslim olacak. AKOM son dakika uyarısı yaptı. İstanbul’da fırtına saati değişti. Saat 20.00’de başlayacak, saatlerce sürecek. İstanbullular dikkat, kuvvetli fırtına sırasında bir çok olumsuzluk yaşanabilir. AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısının detayları haberimizde…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), son dakika uyarısı yaptı. İstanbul, bu gece yeni bir fırtınaya teslim olacak. AKOM’dan yapılan açıklamada fırtına saati de güncellendi. Bugün gündüz saatlerinde bir açıklama yayınlayan AKOM, İstanbul’da fırtınanın saat 22.00’de başlayacağını bildirmişti. Ancak, akşam saatlerinde bir güncelleme geldi. AKOM’dan yapılan açıklamada fırtına saati 20.00 olarak değiştirildi.

SAATLERDE SÜRECEK FIRTINA BAŞLIYOR

AKOM son dakika açıklaması ile İstanbulluları uyardı. Yapılan açıklamada saat 20.00 ile yarın (Çarşamba) 15.00 saatleri arasında İstanbul genelinde şiddetli fırtına beklendiği bildirildi. Açıklamanın devamında ise Avrupa yakasında Boğaz çevresi ile Anadolu yakası genelinde çok şiddetli sağanak yağış görüleceği de ifade edildi.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Meteoroloji ve AKOM’dan peşpeşe yapılan açıklamaların ardından THY’den de sefer iptalleri geldi. Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı’ndan yapılması planlanan 56 seferin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

DEV DALGALARA DİKKAT

Dünden bu yana özellikle sahil şeridinden gelen görüntülerde mini tsunamiler dikkat çekmişti. İstanbul’da beklenen şiddetli fırtına sırasında da dev dalgalar oluşabileceği bildirildi. Vatandaşların bu tür olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları da istendi.