Antep fıstıklı Nutella viral oldu gerçek bambaşka çıktı

Küçük büyük herkesin severek tükettiği yiyeceklerden biri olan ve özellikle de kahvaltıların yıldızları arasında yer alan Nutella’nın Antep fıstıklı versiyonu bir süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Antep fıstıklı Nutella adeta viral oldu.

Antep fıstıklı Nutella viral oldu gerçek bambaşka çıktı

Nutella’nın Antep fıstıklı versiyonu çıktığına dair iddialar kısa sürede sosyal medyada yayılırken paylaşılan bir görsel de kafaları karıştırdı. Herkes Antep fıstıklı Nutella’yı merak etmeye başladı. Tadını merak etmeye başlayanların da sayısı çoğaldı. Nutella’nın Antep fıstıklı versiyonunun piyasaya sürüldüğüne dair iddiaların ardından marketlerde bile gözler Antep fıstıklı Nutella arama başladı. Ancak gerçek çok başka çıktı. Nutella’nın Antep fıstıklı versiyonu bulunmuyor.

ANTEP FISTIKLI NUTELLA İDDİASI

Sosyal medyaya düşen bir görsel ve beraberinde gelen iddialar tadıyla herkesi kendisine hayran bırakan Nutella ile ilgiliydi. Kısa sürede viral olan Antep fıstıklı Nutella ile ilgili araştırmalar başladı. Ünlü çikolatalı krema markası olan Nutella’nın bu lezzetin Antep fıstıklı versiyonunu piyasaya sürdüğü iddia edildi. Kısa sürede gündem olan bu iddia sonrasında sosyal medyada paylaşılan yeşil renk Nutella da kafa karıştırdı. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

antep-fistikli-nutella-viral-oldu-gercek-bambaska-cikti.jpg

İDDİALAR DOĞRU DEĞİL

Paylaşılan görselin taklit ürün görüntüleri olduğu ortaya çıktı. İngiliz YouTube kanalı tarafından hazırlandığı belirtilen taklit ürün görüntüler, Nutella’nın var olmayan Antep fıstıklı versiyonunu süpermarket raflarına yerleştirildi ve sosyal medya üzerinden de ‘Fıstıklı Nutella’yı gördünüz mü?’ notuyla paylaşıldı. Bu görüntünün 18 Mayıs 2024 tarihinde paylaşıldığı ve kısa sürede yayıldığı da bilgiler arasında yer aldı. Nutella’nın Antep fıstıklı versiyonu bulunmazken böyle bir ürün hiçbir zaman satışa sunulmadı.