Atatürk Havalimanı yol tarifi! 28 Ekim Büyük Filistin mitingi ulaşım, konum ve saati

28 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ‘Büyük Filistin Mitingi’ ile ilgili araştırmalar sürüyor. İstanbul’da gerçekleştirilecek olan mitingle ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor.

Atatürk Havalimanı yol tarifi! 28 Ekim Büyük Filistin mitingi ulaşım, konum ve saati

Büyük Filistin mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta olacak sorularına yanıt aranırken bir yandan da mitingin gerçekleştirileceği alan ve bu alana nasıl gidileceği araştırılıyor. Büyük Filistin mitingi ile ilgili yol tarifi, konum bilgisi, ulaşım bilgileri de araştırılan detaylar arasında. Peki, Büyük Filistin mitingi ene zaman, saat kaçta? Büyük Filistin mitingi nerede? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir? İşte tüm merak edilenler…

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ ATATÜRK HAVALİMANI’NDA OLACAK

İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Büyük Filistin Mitingi’ ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan miting ile ilgili sorulara yanıt aranıyor. Ulaşım, mitingin başlayacağı saat, miting alanına nasıl gidileceği, miting alanının konumu gibi pek çok detay arama motorlarında yer almaya devam ediyor. Büyük Filistin mitingine katılım sağlayacak olan vatandaşlar ‘Atatürk Havalimanı’na nasıl gidilir?’, ‘Atatürk Havalimanı’na ulaşım araçları neler?’, ‘Atatürk Havalimanı nerede?’ gibi sorulara yanıt arıyor.

ataturk-havalimani-yol-tarifi-28-ekim-buyuk-filistin-mitingi-ulasim-konum-ve-saati.jpg

İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI YOL TARİFİ

28 Ekim 2023 Cumartesi saat 15.00’te aşlayacak olan ‘Büyük Filistin Mitingi’ için yol tarifi araştırmaları devam ediyor. Mitingin gerçekleştirileceği İstanbul Atatürk Havalimanı’na nasıl gidileceği, Atatürk Havalimanı’na ulaşımın nasıl olduğu merak ediliyor. Atatürk Havalimanı’na metro ile ulaşım için Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu’nun kullanılması gerekmektedir. Bu metro hattı Yenikapı’dan başlar ve havalimanının içine kadar gider. Öte yandan Yenikapı’da binmek yerine Zincirlikuyu-Avcılar metro hattını kullanabilir ve Ataköy Şirinevler durağında inerek buradan geçiş yapabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler ise TH-1 Taksim-Atatürk Havalimanı hattını veya YH-1 Yenikapı İDO-Atatürk Havalimanı hattını takip eden otobüslere binebilirler. Metrobüs ve Marmaray ile ulaşım sağlamak isteyenler ise Kadıköy’den Atatürk Havalimanı’na ilk olarak Marmaray’ı kullanarak daha sonra da metroya aktarma yaparak ulaşabilirler. Bunun için Üsküdar veya Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray ile Yenikapı’ya geçebilir oradan da Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro hattına aktarma yapabilirsiniz. Metrobüs ile ulaşımda ise Söğütlüçeşme-Avcılar metrobüs hattını kullanarak Avrupa Yakası’na geçebilir ardından da Ataköy-Şirinevler durağından Yenikapı-Attaürk Havaalanı metrosuna aktarma yaparak Atatürk Havalimanı’na kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.