Bakan son dakika duyurdu! 1500 personel alımı için tarih verildi

Son dakika personel alımı müjdesi geldi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 1500 personel alınacağını bildirdi.

Bakan son dakika duyurdu! 1500 personel alımı için tarih verildi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kişisel X hesabından yaptığı açıklama ile iş arayan vatandaşlara güzel haberi verdi. Bakan Ersoy yaptığı açıklamada bakanlık bünyesinde Merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 1500 personel alımı gerçekleştireceklerini bildirdi.

YENİ YILIN İLK PERSONEL ALIMI MÜJDESİ GELDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yeni yılın ilk personel alımı müjdesini duyuran bakan Ersoy, "Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var! Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak, merkez ve taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, çeşitli ünvanlarda 1500 personel alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

1.500 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan personel alımı için Bakanlığın resmi internet sitesinden detaylı bilgi paylaşıldı. Personel alımı başvurusu yapmak isteyenler burada bulunan bilgileri okuyarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.