Bebek gibi kokmak için yapmanız gerekenler

Bebek gibi her an güzel kokmak, birçok insanın arzuladığı bir durum. Bebeklerin doğal kokusu, temizlik ve tazelik hissi vermektedir. Eğer siz de her zaman güzel kokmak istiyorsanız, bu üç maddeyi uygulayıp buna kavuşabilirsiniz.

Bebek gibi kokmak için yapmanız gerekenler

Bebeklerin mis gibi kokusu, herkesin dikkatini çekmektedir ve bu koku genellikle temizlik ve tazeliği tasvir eder. Eğer siz de bebek gibi temiz kokmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz bazı maddeler bulunmaktadır. Bu basit küçük sırlar size bebek gibi taze ve temiz bir koku sunmaktadır.

bebek-gibi-kokmak-icin-yapmaniz-gerekenler.jpg

İŞTE O KÜÇÜK SIRLAR

1) Parfümün nemli ciltte daha etkili olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu sebeple parfüm sıkmadan önce, parfüm sıkacağınız bölgeleri güzelce nemlendirebilirsiniz.
2) Normal parfüme göre parfümlü bir vücut yağı kullanmak daha olumlu sonuç verecektir. Çünkü vücut yağının kokusu cildinizde daha uzun süre kalıcılık sağlayacaktır.
3) Soğan, sarımsak ve baharatlı yiyeceklerden kaçınmanız gerekecek. Bu tarz yiyecekler vücuttaki kötü kokuyu yoğunlaştırmaktadır. Bunun yerine sebze ve meyveler tüketmek daha iyi bir seçenek olacaktır.

bebek-gibi-kokmak-icin-yapmaniz-gerekenler-001.jpg