Berat Kandili mesajları 2024! Kurumsal Berat Kandili mesajları, dualı kısa ve öz Berat Kandili sözleri

Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi Berat gecesidir. Mübarek Berat Kandili bu yıl 24 Şubat 2024 Cumartesi gününe denk gelmektedir. Sevdiklerine dualı, kısa ve öz, anlamlı Berat Kandili mesajları göndermek isteyenler araştırmalara başladı.

Berat Kandili mesajları 2024! Kurumsal Berat Kandili mesajları, dualı kısa ve öz Berat Kandili sözleri

Kandil mesajları ve sözleri ile ilgili araştırmalar başladı. Berat Kandili’nde sevdiklerine kandil mesajı göndermek isteyenler, iş arkadaşlarının, patronlarının, anne, baba, eş akrabalarına sosyal medya telefon aracılığıyla kandil mesajı göndermek isteyenler kandil mesajları, kandil sözleri araştırmalarına başladı. İşte dualı, güzel, kısa, öz kandil mesajları ve sözleri…

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

- Dertleriniz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerinizin Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

- Her geceye bir sabah veren elbette her sabaha bir umut verir. Her dile dua etme kabiliyeti veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir. Rabbim bu güzel günde dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı Kandiller.

- En güzel dua, başkasının haberi olmadan edilendir. Adınızın bugün çokça anılması dileğiyle. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını müjdeleyen Berat Gecemizin insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini dilerim. Berat Kandilimiz mübarek olsun.
- Ramazan-ı Şerif’in müjdeleyicisi ilahi rahmetin tecelli ettiği bu faziletli gecenin günahlarımızdan arınıp hayırlı başlangıçlar yapmamıza vesile olması dileğiyle. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

berat-kandili-mesajlari-2024-kurumsal-berat-kandili-mesajlari-duali-kisa-ve-oz-berat-kandili-sozleri.jpg

- Af ve mağfiretin müjdeleyicisi Berat Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine ve bütün insanlığa şifa, iyilik ve güzellik getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim.

- Ellerin umutla Sema’ya açıldığı bu gece de, insanlığın sıkıntılı zamanlardan esenliğe ulaşması duasıyla. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

- Ellerimizdekiler için hamd, beklediklerimiz için dua. Her ikisi için de sabrediyoruz. Hayırlı Kandiller. Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.

- Rabbim her zorunuzu kolaya, her derdinizi şifaya çevirsin inşallah. Sağlıklı ve sevgi dolu günler olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

berat-kandili-mesajlari-2024-kurumsal-berat-kandili-mesajlari-duali-kisa-ve-oz-berat-kandili-sozleri-001.jpg

- Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki Allah sabredenlerle beraberdir. (Bakara Suresi 153. Ayet) Berat Kandilimiz mübarek olsun

- Ya Rabbi bize nasibin, gecenin ve sabahın en hayırlısından ver. Dua ettiklerimizin de yüzünü güldür. Bize vazgeçenlerin hüznünü değil, sabredenlerin mutluluğunu yaşat. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Kandiller.