Bulaşık makinenize sadece 1 kaşık ekleyin ve farkı görün! Çizilen bardaklara son

Günlük yaşamınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle siz de evinizde işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ev hanımlarının en büyük yardımcılarından biri olan bulaşık makinesi ile ilgili püf noktalar bulaşıklarınızın çizilmesini engelleyecek.

Bulaşık makinenize sadece 1 kaşık ekleyin ve farkı görün! Çizilen bardaklara son

Mutfak eşyalarımız arasında olan cam bardaklar hem sık kullanımdan hem de bulaşık makinesinde sık yıkandığı için zamanla çizilebiliyor veya matlık oluşabiliyor. Bulaşık makinesinde yıkadığınız cam bardaklarınızın çizilmesini önlemek ve matlaşmasının önüne geçmek istiyorsanız bu bilgi tam size göre. Cam bardaklarınızı kolayca parlatacak ve matlaşmasını önleyeceksiniz. İşte o pratik bilgi…

BULAŞIK MAKİNESİNDE ÇİZİK DERDİNE SON

Bulaşık makinesinde sık sık yıkanan cam bardaklar başta olmak üzere diğer pek çok mutfak eşyası zamanla çizilip matlaşabiliyor. Bardaklar, tabaklar, çatal ve bıçaklar zaman zaman çizik bir şekilde makineden çıkabiliyor. Buna bir çözüm arıyor ancak bulamıyorsanız aradığınız o çözüm burada. Bulaşık makinenizde daha iyi bir temizlik sonucu almak için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Hem çok basit hem de masrafsız bu yöntemle artık bulaşıklarınız çizilmeyecek ve matlaşması sona erecek.

bulasik-makinenize-sadece-1-kasik-ekleyin-ve-farki-gorun-cizilen-bardaklara-son.jpg

SADECE 1 KAŞIĞI MAKİNENİZİ TEMİZLEMEYE YETECEK

Bulaşık makinesi sık kullanıldığı için temizliği de unutulmamalı. Eğer makineniz eski parlaklığını kaybettiyse mutlaka ama mutlaka temizlenmelidir. Makinenizin bakımına özen gösterirseniz hem ömrü uzun olur hem de bulaşıklarınız kirli çıkmaz. Bunun için bulaşık makinenizin iç kısmını belirli aralıklarla temizlemelisiniz. Bu temizlik için doğal yöntemlere de başvurabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey 1 kaşık beyaz sirke. Deterjan kullanmadan makine temizliğinizi beyaz sirke ile yapabilir ve muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bulaşık makinenize 1 kaşık beyaz sirke koyduktan sonra deterjan olmadan sıcak bir programda makinenizi çalıştırmak. Makinenizin çalışması sona erdikten sonra temizliği gerçekleşmiş olacak. Bu işlemi sık sık yapmayın, 3 ayda bir gibi belirli aralıklarda uygulayın.