Camdaki kirleri söküp atıyor! Bu yöntemle artık camlarınız kir tutmayacak

Ev temizliğinde en dikkat edilen kısımlardan biri de hiç kuşkusuz camlar oluyor. Evlerin en çok kirlenen bölümlerinden biri olan pencerelerin temizliği de bir hayli zor ve uğraştırıcı oluyor.

Camdaki kirleri söküp atıyor! Bu yöntemle artık camlarınız kir tutmayacak

Hem dışardan hem de evin içinde bakıldığında kirin ve tozun hemen kendini gösterdiği yerler camlar oluyor. Bu sebeple ev temizliğinde de en çok cam temizliğine dikkat ediliyor. Özellikle kış aylarında yağmurlu havalarda toz ve kiri hemen tutan camlar sık sık temizlenmesi gereken yerler. Camlarınız kir tutmasın ve hep temiz kalsın istiyorsanız bu yöntemi mutlaka denemelisiniz.

CAM TEMİZLİĞİNDE BU YÖNTEM HAYATINIZI KURTARACAK

Evine n sık temizlenen ancak temizliği en zor olan alanlarından biri olan cam temizliğinde işinizi kolaylaştırmak isterseniz bu yöntemi mutlaka denemelisiniz. Cam temizliğinde öğrendiğiniz bu pratik bilgi işinizi bir hayli kolaylaştıracak. Yapıları gereği tozu tutan pencereler ev işlerini de zorlaştırır. Bir de evinizde çok fazla pencere bulunuyorsa işiniz daha da zorlaşacaktır. Ancak bu doğal yöntemle artık cam temizliğinde işiniz daha kolay olacak.

camdaki-kirleri-sokup-atiyor-bu-yontemle-artik-camlariniz-kir-tutmuyor.jpg

ARAP SABUNU VE KARBONAT MUCİZESİ

Camlarınızın güzelce temizlenmesi ve kirlerden arınması için ihtiyacınız olan ürünler Arap sabunu ve karbonat. Temizlikte güçlü yardımcılardan biri olan karbonat ile Arap sabununu karıştırdığınızda camınızdaki kirin ve tozun yok olduğunu görebilirsiniz. Bu yöntemle artık camınız kiri ve tozu tutmayacaktır. Bunun için bir miktar karbonat ve bir miktar Arap sabununu bir kapta karıştırın ve üzerine ılık su ilave edin. Hemen ardından hazırladığınız bu karışımı bir bez yardımıyla camlarınıza uygulayın. Karışımı camlarınıza uyguladıktan hemen sonra bol su ile durulama işlemini gerçekleştirin. Bu işlem sonrasında camınızda yeni kir ve lekelerin oluşmadığını görebilirsiniz.