Cımbız ve ağdayla vedalaşın istenmeyen tüylere karşı mucize tarif

İstenmeyen tüyler günlük yaşantınızda sizi rahatsız eden etkenlerden biri olabiliyor. İstenmeyen tüylere kolay bir çözüm bulmak isteyenler doğal yollara başvurmak istiyor. Ağda, ip ve cımbız gibi yöntemlere veda etmeye hazır mısınız?

Cımbız ve ağdayla vedalaşın istenmeyen tüylere karşı mucize tarif

İstenmeyen tüylere karşı etkili ve basit çözümler hayat standartlarınızı değiştirebilir. Bazen istenmeyen tüyler hayatınızda sizi zorlayıcı bir etkiye sahip olabilir. Düzenli olarak kıl, tüy almak, kuaföre gitmek, sık sık çıkan kıllarınızla başa çıkmak size yorucu gelebilir. Artık cımbız, ip, ağda gibi yorucu ve uğraştırıcı yöntemlere başvurmayacaksınız. Hem doğal hem de basit yöntemlerle istenmeyen tüylerinizle vedalaşabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar…

AĞDA VE CIMBIZA ELVEDA

Vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri hem doğal hem de basit bir yollar azaltmak ve bu konuda işinizi kolaylaştırmak istiyorsanız bu yöntemler tam size göre. Doğal yöntemlerle başarılı bir sonuç elde etmek isteyenler birkaç defa bu yöntemi denemeli. Artık cildi tahriş edebilen ağda, cımbız ve tıraş yöntemiyle vedalaşabilirsiniz. Bu doğal yöntem sizin hayatınızı kolaylaştıracak.

cimbiz-ve-agdayla-vedalasin-istenmeyen-tuylere-karsi-mucize-tarif.jpg

ZERDEÇAL VE NOHUT UNUNDAN GELEN MUCİZE

Yüzünüzdeki tüylerden kurtulmak için geleneksel Hint yöntemini deneyebilirsiniz. Eşit miktarda olacak şekilde zerdeçal ve nohut ununu birleştirin ve bu karışımı macun yapmak için içine su ekleyin. Hazırladığınız karışımı tüy almak istediğiniz bölgeye uygulayın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra ılık bir suyla yavaş yavaş durulayın.

cimbiz-ve-agdayla-vedalasin-istenmeyen-tuylere-karsi-mucize-tarif-001.jpg

LAVANTA VE ÇAY AĞACI YAĞI İKİLİSİ DE İŞİNİZE YARAYACAK

İstenmeyen tüylerde kullanılan bir diğer karışım ise lavanta ve çay ağacı yağı karışımı. Çay ağacı ve lavanta yağının kadınlarda, erkek tipi tüy büyümesini azaltmada etkili olabildiğine dair bilimsel bir çalışma bulunduğu belirtiliyor. Bu karışım için 4-6 damla çay ağacı yağını 1 çay kaşığı lavanta ile karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı etkilenen bölgeye günde 2-3 defa uygulayın.