Dersi yok ki çalışasın sınavı yok ki kazanasın dedirten o kare! Yorum yağdı

Sosyal medyanın gündemine oturan ve viral olan görüntüler yorum yağmuruna tutuluyor. Günlük yaşamda karşımıza çıkan, cadde, kafe ve toplu taşıma gibi herkese açık alanlarda kaydedilen görüntüler gündem olabiliyor.

Dersi yok ki çalışasın sınavı yok ki kazanasın dedirten o kare! Yorum yağdı

Bir toplu taşıma aracında kaydedilen bu görüntü de sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan görüntülerden biri olan bu fotoğraf karesine yorum üstüne yorum yağdı. Kısa sürede viral olan bu fotoğraf karesine çok sayıda anlam yükleyen oldu ve yorumlar dolup taştı. Sevdiğini söylemese de olur dedirten o fotoğrafa beğeni yağdı.

BAŞI ACIMASIN DİYE ELİNİ CAMA KOYDU

Bir toplu taşıma aracında çekilen fotoğraf karesi kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Toplu taşıma aracında bir erkeğin eşinin araçta giderken başını yasladığı cama elini koyması toplu taşımadaki bir başka yolcu tarafından görüntülendi. Eşinin başı acımasın diye elini başının altına koyan ve bir süre bu şekilde yolculuk eden kişi sosyal medyada beğeni topladı.

dersi-yok-ki-calisasin-sinavi-yok-ki-kazanasin-dedirten-o-kare-yorum-yaggi.jpg

YORUM YAĞDI

Bu fotoğraf karesi sosyal medyanın gündeminde en üst sıralara yerleşti. Beğeni üstüne beğeni yağan bu kareye çok sayıda yorum da geldi. Sevginin en şefkatli halini gözler önüne seren bu kareye çok sayıda sosyal medya kullanıcısı kendi yorumlarını dile getirdi. Yorumlardan bazılarında; ‘Seviyorum demesine gerek yok’, ‘Bu adam seni seviyorum demese de olur’, ‘Dersi yok ki çalışasın, sınavı yok ki kazanasın. Sevilmek de rızık’ ifadeleri yer aldı.

dersi-yok-ki-calisasin-sinavi-yok-ki-kazanasin-dedirten-o-kare-yorum-yaggi-001.jpg

dersi-yok-ki-calisasin-sinavi-yok-ki-kazanasin-dedirten-o-kare-yorum-yaggi-002.jpg

dersi-yok-ki-calisasin-sinavi-yok-ki-kazanasin-dedirten-o-kare-yorum-yaggi-003.jpg