Diş iltihabını anında geçiriyor

Diş eti iltihabı ve ağrısı hayat kalitesini olumsuz etkileyen acı verici durumlar arasında yer alıyor.

Diş iltihabını anında geçiriyor

Fakat, doğal ve hızlı bir şekilde bu ağrılardan kurtulmak oldukça mümkün. İşte tam da burada devreye giren bir mucize karışım bulunmakta. Bu karışımın diş iltihabını ve ağrısını anında hafiflettiği ileri sürülüyor. Doğal içeriğiyle dikkat çeken bu karışımın içeriğinde bulunan maddeler, ağrıyı hızla dindirme ve iltihabı azaltma konusunda etkili olabilmektedir. Diş ağrısı ve iltihabına acil çözüm arayanlara mucize karışım haberimizde yer alıyor.

dis-iltihabini-aninda-geciriyor.jpg

Diş ağrısı ve iltihabı, birden bire ortaya çıkabilen rahatsız edici bir durum. Ağrınızı hafifletecek hızlı bir çözüm mümkün mü? İşte tam da bu anlarda, iddia edilen bir mucize karışım devreye girmektedir. Bu karışımın, diş iltihabı ve ağrısını anında hafiflettiği iddia ediliyor. İçeriğindeki doğal bileşenler, ağrıyı ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilmektedir. Diş sağlığı sorunlarında anlık rahatlama sağlayan bu karışımın içeriği ve nasıl kullanıldığı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var. Diş eti iltihabı bakteriyel bir enfeksiyona bağlı olarak oluşmaktadır. Bazen etkileri geçici olsa da bazen de bu iltihaplar, oldukça rahatsızlık veren boyuta ulaşmaktadır. Şişlik, kızarıklık ve hassasiyet gibi diş eti iltihabı belirtileri yaşanması durumunda bu tarifi denemelisiniz.

dis-iltihabini-aninda-geciriyor-001.jpg

Bir su bardağı su
Bir tatlı kaşığı sumak
12 adet karanfil
Yarım limon

Tüm malzemeleri sırasıyla bir cezvenin içerisine koyun. Limonu 3-4 parçaya bölerek ekleyin. Karışım 5 dakika kaynadıktan sonra ocağın altını kapatın. Karışım ılındıktan sonra sabah akşam gargara yapmalısınız.