29 Şubat 17.00'ye Kadar Başvuru Yapan Emekliye TBMM Onayı ile 15.000 TL EK PARA Çıktı

Emekli maaşı alanlar dikkat. En geç 29 Şubat 17.00'ye kadar başvuru yapan emekliye 15.000 TL ek para onayı çıkacak çıktı.

29 Şubat 17.00'ye Kadar Başvuru Yapan Emekliye TBMM Onayı ile 15.000 TL EK PARA Çıktı

Emekliler Dikkat! TBMM'den 29 Şubat 17.00'ye Kadar Başvuru Yapana 15.000 TL EK PARA Çıktı!

TBMM’den, emekli maaşı alanlar için ek para onayı çıktı. Tüm emekler için verilecek ek para ödemesinde son başvuru tarihi belli oldu. 4A 4B 4C emeklisi olup 10.000 TL ve üstü maaş alan Herkes o tarihe kadar başvurusunu yaparak ek ödeme alabilecek. TBMM onay ile verilecek olan ek para bankalar tarafından sağlanacak. Kamu bankalarında da özel bankalarda da emekliye yönelik fırsatlar başladı. Son başvuru tarihini kaçıran emeklilerin Hakkı yanıyor. İşte emekliye özel yeni ek ödeme kampanyasında son dakika detayları…

Türkiye'de 17 milyondan fazla emekli vatandaş var. EYT emeklilerinin kademeli olarak emekli maaşı almaya başlamasıyla birlikte sayıda her geçen gün artıyor. Yılbaşında emekli maaşlarına yapılan yüzde 49.25'lik zam emeklilere ilaç gibi geldi ancak bir yandan da enflasyon artışı sürüyor. Bu sebeple emekliler ek gelir elde edebilmek amacıyla bankaların promosyon fırsatlarına yakından takip ediyor. SSK Bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için bankalar tarafından sunulan promosyonlarda artık sona gelindi. Şubat ayının son promosyon kampanyası Türkiye Finans’tan geldi. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin en geç 29 Şubat 17'ye kadar başvurularını yapması gerekiyor. Emekli promosyon kampanyasında son dakika gelişmeleri haberimizde…

10.000 TL VE ÜSTÜ MAAŞ ALAN EMEKLİYE MÜJDELİ DUYURU YAPILDI

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan emekliler için müjdeli duyuru akşam saatlerinde geldi. Emekliye özel yapılan duyuruya göre TBMM onayı doğrultusunda emeklilere 15.000 TL'lik ek para verilecek. Türkiye Finans tarafından yapılan açıklamada emekli maaşı alan vatandaşlara maaşa ek olarak ödenecek olan miktar yükseltildi.

Türkiye'nin köklü bankalarından olan Türkiye Finans, emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan vatandaşlara koşulsuz şartsız 15.000 TL'lik ek para ödemesi yapacak. Tamamen geri ödemesiz olarak verilecek olan promosyon desteğinde son tarih 29 Şubat oldu.

BAŞVURU SÜRESİNİ KAÇIRANIN HAKKI YANIYOR

Türkiye Finans'ın 1 Şubat 29 Şubat tarihleri arasında belirlediği emekli promosyon miktarı rekora çıktı. 15.000 TL'lik promosyon desteğini 4A 4B 4C emeklisinin tamamına sunan banka, son başvuru tarihini kaçırmama duyurusu yaptı. Çünkü Türkiye Finans'ın başvuruları 29 Şubat'ta sona erecek. başvurusunu vaktinde yapmayan emeklinin Hakkı yanacak.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye Finans’tan emekli promosyonu almak isteyen emekliler için başvuru işlemleri şubesiz bankacılıktan yapılabiliyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerini geliştiren Türkiye Finans, 4A 4B 4c emeklisi müşterilerini bankaya kadar yormuyor. Başvuru yapmak isteyen emekliler onların bankacılık aracılığıyla başvuru formunu doldurarak onaylayabiliyor. Emeklinin başvuru formunu onaylamasının ardından 3 iş günü içinde emekli promosyon ücreti tanımlanıyor.