Emekliye 11.000 TL ödenecek! Cumhurbaşkanı talimatı ile bugün 15.15’te ödemeler başlıyor

Emekliye dev ödeme teklifi açıklandı. Cumhurbaşkanı talimatı ile emeklinin IBAN numarasına 11.000 TL ödenecek. Ödemeler bugün 15.15’te başlıyor.

Emekliye 11.000 TL ödenecek! Cumhurbaşkanı talimatı ile bugün 15.15’te ödemeler başlıyor

15 milyon emekliye Cumhurbaşkanı talimatı ile yeni ek ödeme geldi. Ay sonunda da yeni müjdeyi alan emekliler sevinçten adeta havalara uçacak. Çünkü, emekli maaşı alanlara tam 11.000 TL karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek bugün başlıyor. Başvuru şartı ile yapılacak ek ödeme için saat verildi. Cumhurbaşkanı talimatı ile bugün 15.15’te emeklinin IBAN numarasına ödemeler aktarılacak. İstisna yok, koşul yok. İşte emekliye ek ödeme kampanyasının yeni detayları…

Kasım ayının son günlerine emekliye yeni ek ödeme teklifleri gelmeye devam ediyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi, EYT emeklisi 15 milyondan fazla vatandaş için çok cazip bir teklif daha yapıldı. Bugün ve yarın başvuru yapan emekliler tam 11.000 TL’lik ödeme alacak. Emekli promosyon kampanyası kapsamında tek şartla verilecek olan ek ödeme tüm emeklileri kapsayacak. 4A 4B 4c’den ya da EYT’den emekli olmak hiç fark etmez. Sadece 3 yıllık taahhüt vermek yeterli.

2 AY BOYUNCA GEÇERLİ CAZİP TEKLİF

Emekliler için yeni emekli promosyonu teklifi Yapı Kredi Bankası tarafından yapıldı. Kasım ve Aralık ayı boyunca geçerli yeni bir promosyon desteği sağlayacak olan Yapı Kredi Bankası, 4A 4B 4c’den ya da EYT’den emekli olan tüm vatandaşlara nakit destek sağlayacak. Tek şartla verilecek olan emekli promosyonu için banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yapmak mümkün.

11.000 TL TRİNK ÖDEME YATIYOR

Yapı Kredi Bankası, emekli promosyonu olarak net 9000 TL’lik bir ödeme yapıyor. Ancak bu ödemeye ek olarak verilen 2000 TL’lik de hediye para kampanyası var. Emekliler, maaşlarını taşıyarak 3 yıllık taahhüt vermeleri halinde 3 gün içinde promosyon ödemesine kavuşuyor. Kampanyaya son katılım tarihi ise 31 Aralık 2023 olarak açıklandı. Emekli vatandaşların o tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlayarak Yapı Kredi müşterisi olmaları gerekiyor.

OCAK’TA PROMOSYONLAR DEĞİŞECEK

Diğer yandan Ocak ayı itibariyle emekli promosyon ödemelerinin de değişmesi bekleniyor. Ancak bu değişim aşağı yönlü mü yoksa yukarı yönlü mü olacak henüz bilinmiyor. O nedenle de 15 milyon emekli vatandaş şu anda kendilerine sunulan cazip promosyon tekliflerini değerlendirmek ve maaş promosyonu almak istiyor.