Esra Erol’da değnekli Mustafa hoca olayı! Sözde mehdi mağdurları canlı yayına akın etti

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında işlenmeye başlanan sözde mehdi Mustafa Çabuk olayı Türkiye’nin gündemine yerleşti. Değnekli Mustafa hoca olarak anılmaya başlanan Mustafa Çabuk, çok sayıda kişiyi mağdur etti.

Esra Erol’da değnekli Mustafa hoca olayı! Sözde mehdi mağdurları canlı yayına akın etti

Anne Fatma Olgun’un kayıp kızı Mevlüde’yi aramak için Esra Erol ve ekibinden yardım istemesiyle sözde mehdi olayı bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. Anne Fatma Olgun’un canlı yayına katılmasıyla birlikte esrarengiz olaylar peşin sıra gelmeye başladı. Fatma Olgun’un kızı Mevlüde’yi sözde mehdi Mustafa Çabuk’un kandırdığı ortaya çıktı. Sözde mehdinin mağdurlara değnekle vurduğu ve mağdurlara da her vuruşta günahlarının affolduğuna inandırdığı öne sürüldü. Bu olayın ardından sahte hoca Mustafa Çabuk’un mağduru olan çok sayıda isim canlı yayına akın etti. Türkiye’nin gündemine yerleşen akıllara durgunluk veren olayın detayları duyanları şaşkına çevirdi.

AKIL ALMAZ OLAY ESRA EROL’DA ORTAYA ÇIKTI

Sahte hoca Mustafa Çabuk’un mağdur ettiği kişiler Esra Erol’da canlı yayınına akın etmeye devam ediyor. Kendisini ‘mehdi’ olarak tanıtan Mustafa Çabuk isimli şahsın mağdurlarının anlattıkları canlı yayına damga vurdu. Kayıp kızı Mevlüde’yi aramak için Esra Ero ve ekibinden yardım isteyen Fatma Olgun’un kızını mehdi olduğunu iddia eden sözde hoca Mustafa Çabuk’un kaçırdığı ortaya çıktı. Olayın gün yüzüne çıkmasıyla canlı yayına ihbar üstüne ihbar yağdı. Esra Erol’da stüdyosu da sahte hoca mağdurlarıyla dolup taştı.

esra-erol-da-degnekli-mustafa-hoca-olayi-sozde-mehdi-magdurlari-canli-yayina-akin-etti.jpg

BÜTÜN SIRLAR TEK TEK GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Esra Erol ve ekibi sözde hoca Mustafa Çabuk ile ilgili tüm sırları tek tek ortaya çıkardı. Kendisini mehdi olarak tanıtan sözde hocanın Çanakkale Bayramiç’te bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ise büyük yankı uyandırdı. Sahte hoca mağdurları stüdyoya gelerek yaşadıklarını bir bir anlattı. Stüdyoda ve telefon bağlantılarında anlatılanlar adeta akıllara durgunluk verdi.

esra-erol-da-degnekli-mustafa-hoca-olayi-sozde-mehdi-magdurlari-canli-yayina-akin-etti-001.jpg

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI İDDİASI

Sahte hocanın yanında kalan Hasan isimli şahıs da Esra Erol’da canlı yayınına bağlantı gerçekleştirerek o otelde neler olduğunu anlattı. Sahte hocanın şu an akli dengesinin yerinde olmadığı ve yakalandığı anda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılmak üzere aranması olduğu ortaya çıktı. İşkence iddiaları ise herkesin kanını dondurdu. Ailelerinden zorla koparılan ve türlü işkencelere maruz kaldıkları iddia edilen mağdurların yakınları Esra Erol ve ekibinden yardım isterken sözde hoca Mustafa Çabuk’un kaçtığı iddia ediliyor.