Gece dışarı çıkamayan kız arkadaşını görmek için kurye kılığında eve geldi sonrasında yaşananlar viral oldu

Bir gencin ailesi izin vermediği için dışarı çıkamayan kız arkadaşını görebilmek için bulduğu yol sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral olan o görüntülerde gencin kız arkadaşını görebilmek için kurye kılığına girdiği anlar yer alıyor.

Gece dışarı çıkamayan kız arkadaşını görmek için kurye kılığında eve geldi sonrasında yaşananlar viral oldu

Ailesinin dışarı çıkmasına izin vermediği kız arkadaşını ne yapıp ne edip görmeyi başaran genç sosyal medyanın gündeminde ilk sırada yer aldı. Sosyal medyada en çok konuşulan videolardan biri olan bu görüntülere ‘Aşka inancımız tazelendi’ şeklinde yorumlar geldi. Çoğunluk olarak sosyal medya kullanıcılarının beğendiği bu hareket bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ise doğru bulunmadı ve eleştiri aldı. İşte aşıksan her türlü çözüm var dedirten o görüntüler ve tüm detaylar…

DIŞARI ÇIKAMAYAN KIZ ARKADAŞINI GÖRMEK İÇİN KURYE KILIĞINA GİRDİ

Sosyal medyada viral olan görüntülerde bir gencin, ailesi izin vermediği için dışarı çıkamayan kız arkadaşını bir dakikalığına bile olsa görebilmek için tercih ettiği yol gündem oldu. Evden çıkamayan kız arkadaşını görebilmek için kurye kılığına giren gencin bu anları çok romantik bulundu. Sosyal medyaya düşen görüntüler çok sayıda izlenirken sosyal medya kullanıcılarının çoğunluğu gencin bu hareketini takdir etti ve ‘Aşka inancımız tazelendi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

gece-disari-cikamayan-kiz-arkadasini-gormek-icin-kurye-kiliginda-eve-geldi-sonrasinda-yasananlar-viral-oldu.jpg

KISA SÜRELİĞİNE DE OLSA GÖREBİLMEK İÇİN KURYE TAKLİDİ YAPTI

Sosyal medyanın en çok konuştuğu görüntüler arasına giren bu videoda bir gencin, kız arkadaşını 1 dakika bile olsa görebilmek için kurye taklidi yaptığı anlar yer aldı. O çok konuşulan video ise ‘Baskıcı ailesi olan kız ve onu 1 dakika bile olsa görebilmek için kurye taklidi yapan erkek’ notuyla paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları gencin bu hareketini çok romantik buldu ve böyle basit jestlerin kişiye kendisini ne kadar değerli ve şanslı hissettirdiğine dair yorumlar yapıldı. Gencin kız arkadaşı için yaptığı bu küçük ama oldukça anlamlı jestin görüntüleri izleyenleri hem duygulandırdı hem de aşkın gerçekten var olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

gece-disari-cikamayan-kiz-arkadasini-gormek-icin-kurye-kiliginda-eve-geldi-sonrasinda-yasananlar-viral-oldu-001.jpg