Kapıda kuyruk edecek indirim! Ayçiçek yağı 149 TL’ye düştü her gelen üçer beşer alıyor

Yeni ayçiçek yağı indirimi kampanyası başladı. Komili 4 litre ayçiçek yağı fiyatı 149 TL'ye düştü. İndirimi yakalayan üçer beşer alıyor.

Kapıda kuyruk edecek indirim! Ayçiçek yağı 149 TL’ye düştü her gelen üçer beşer alıyor

Ayçiçek yağı indirimi kampanyaları son dönemlerde tüketicilerin gündeminden düşmüyor. Yeni zam haberlerinin de sık sık dile getirildiği Bugünlerde ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapan bazı Market zincirleri de var. Bu defa 4 litre Komili ayçiçek yağı fiyatı indirime girdi. O Market sadece 149 TL'ye ayçiçek yağı satışı yapmaya başladı. Üstelik bu kampanya stoklarla sınırlı. Kapıda kuyruk eden ayçiçek yağı indirimi kampanyası ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

DEV AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirimi haberleri gelmeye devam ediyor. Birçok Market zinciri Türkiye'nin ekonomik krizde olduğu ve vatandaşın geçim sıkıntısı yaşadığı Bugünlerde fiyatlarını dibe kadar çekmiş durumda nokta ayçiçek yağını indirim kampanyalarını yakalamak isteyenler marketlerin fırsatlarını yakından takip ederken yeni bir indirim haberi daha geldi. O markette 4 litre Komili ayçiçek yağı fiyatı 149 TL'ye kadar geriledi.

aycicek-yagi-indirimi-2.jpg

SINIRLI SAYIDA İNDİRİMLİ ÜRÜN

Mopaş tarafından yapılan yeni indirim kampanyasında ayçiçek yağı fiyatları sınırlı sayıda indirime girdi. Stoklarla sınırlı ürünleri yakalamak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Normal satış fiyatı 179,95 TL olan ayçiçek yağı ürününü 149.95 TL'ye bulan vatandaşlar kapış kapış alıyor. Komili ayçiçek yağı indiriminden faydalanmak İstiyorsanız siz de acele edin. Çünkü stoklar hızlı tükeniyor.