Kuryeler çalışıyor mu 19 Kasım Pazar? Moto kuryeler sipariş getiriyor mu İstanbul?

İstanbul’da etkili olan kuvvetli fırtına, sağanak yağış ve yer yer kar yağışı ile birlikte gözler moto kuryelere çevrildi. Online sipariş geliyor mu, moto kuryeler çalışıyor mu, İstanbul’da kuryeler yasak mı, siparişler gelir mi merak ediliyor.

Kuryeler çalışıyor mu 19 Kasım Pazar? Moto kuryeler sipariş getiriyor mu İstanbul?

Megakent İstanbul’da hafta sonu yağışlı bir hava hakim oluyor. Cuma gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış Pazar günü kar yağışına döndü. 19 Kasım 2023 Pazar günü Ankara, İstanbul ve bazı kentlerde kar yağışı etkili oldu. İstanbul2da etkisini sürdüren yağış ve kuvvetli fırtınayla birlikte online siparişler merak edildi. Moto kuryeler sipariş getiriyor mu, online sipariş alınıyor mu, moto kurye yasağı var mı, yok mu, kuryeler çalışıyor mu şeklindeki sorulara yanıt aranıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

BUGÜN KURYELER ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul’daki sağanak yağış, fırtına yer yer kar yağışı ile birlikte özellikle de moto kuryelerin çalışıp çalışmadığı araştırmaları yoğunlaştı. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı İstanbul2da moto kuryeler çalışıyor mu, sipariş geliyor mu, şeklindeki sorulara yanıt aranıyor. İstanbul Valiliği’nden moto kurye yasağı ile ilgili yapılmış remi bir açıklama yok.

kuryeler-calisiyor-mu-19-kasim-pazar-moto-kuryeler-siparis-getiriyor-mu-istanbul.jpg

ÇOK DİKKATLİ OLUNMALI

Rüzgarlı ve yağışlı havalarda görüş mesafesi düştüğü için motosiklet ve elektrikli scooter gibi araçları kullananların çok dikkatli olmaları hatta mümkün olduğu kadar böyle havalarda trafiğe çıkmamaları önem taşıyor.