Kuryenin manken numarası yaptığı anlar viral oldu! Kırmızı halıyı görünce dayanamadı

Sosyal medyaya zaman zaman ilginç ve dikkat çeken videolar düşüyor. Ev, işyeri, minibüs, otobüs kameralarına yansıyan bazı görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşip viral oluyor. Böyle bir görüntü bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kuryenin manken numarası yaptığı anlar viral oldu! Kırmızı halıyı görünce dayanamadı

İzlediğinizde kendisiyle barışık, hayat dolu, yaşamdan zevk alan bir insan diyeceğiniz bu görüntü de bir kuryenin sipariş götürdüğü sitenin girişindeki halıyı görünce dayanamayıp bir manken edasında yürüdüğü anlar yer alıyor. Kısa sürede viral olan ve gündeme oturan bu görüntü izleyenlerin içini ısıttı. Sosyal medyanın konuştuğu videoda kuryenin sipariş edilen paketi koluna takarak girişteki halıda süzüle süzüle yürüdüğü anlar izlenme rekorları kırdı.

KIRMIZI HALI GÖRÜNCE BİR ANDA MANKEN OLAN KURYE VİRAL OLDU

Sosyal medyaya düşen ve insanın içini sıcacık eden videolar gündemin en üst sıralarında konuşulmaya devam ediyor. Bir sitenin güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntüde ise siteye sipariş götüren bir kuryenin sitenin girişindeki kırmızı halıyı görünce bir anda manken edasında yürüdüğü anlar yer alıyor. İzleyenlere pozitif enerji saçan bu videoda kuryenin kırmızı halı bitene kadar manken gibi yürüdüğü görülüyor.

kuryenin-manken-numarasi-yaptigi-anlar-viral-oldu-kirmizi-haliyi-gorunce-dayanamadi.jpg

kuryenin-manken-numarasi-yaptigi-anlar-viral-oldu-kirmizi-haliyi-gorunce-dayanamadi-001.jpg

PAKETİ KOLUNA TAKIP SÜZÜLE SÜZÜLE YÜRÜDÜ

Sipariş götürdüğü sitenin girişinde kırmızı halı gören ve bir anda podyum yürüyüşüne geçen kuryenin bu anları kameralara yansıdı. Kısa sürede viral olan ve çok konuşulan o görüntüler beğeni rekoru kırdı. İzleyenleri hem gülümseten hem de herkesin içini sıcacık eden o görüntüye çok sayıda yorum geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, sipariş paketini koluna takıp halı üstünde sanki podyumdaymış gibi yürüyen kuryenin özgüveninden ve kendisiyle barışık olmasından bahseden yorumlarda bulundu. Tebessüm ettiren o görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ilk sıralarda yer aldı.

kuryenin-manken-numarasi-yaptigi-anlar-viral-oldu-kirmizi-haliyi-gorunce-dayanamadi-002.jpg