MGM’den kritik uyarı geldi! O saatlere DİKKAT: Bir ilimizde kuvvetli sağanak etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika uyarıları yakından takip edilirken vatandaşlar da MGM’den yapılan son uyarılar kapsamında hava durumu raporuna göre hazırlıklarını yapıyor. MGM, son tahminlerini paylaştı.

MGM’den kritik uyarı geldi! O saatlere DİKKAT: Bir ilimizde kuvvetli sağanak etkili olacak

Megakent İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kritik bir uyarı geldi. MGM, İstanbul2da sağanak yağış beklentisi olduğunu aktarırken yarın sabah saatlerine dikkat çekildi. Şubat ayının ortalarında yağışların devam ettiği kış mevsiminde İstanbullu vatandaşlar kar hasreti yaşarken MGM’den İstanbul için sağanak uyarısı geldi. Perşembe günü etkili olması beklenen sağanak yağışla birlikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılar yapıldı. İşte İstanbul çin gelen sağanak yağış uyarısı ve tüm detaylar…

KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu tahmin raporu yakından takip ediliyor. Meteoroloji, İstanbul için sağanak uyarısı verdi. Meteoroloji’den gelen uyarıda Megakent için kuvvetli sağanak uyarısı geldi. Kuvvetli sağanak yağışla ilgili vatandaşlar uyarılırken sağanak sonrasında oluşabilecek su baskınları ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı da uyarılar yapıldı.

mgm-den-kritik-uyari-geldi-o-saatlere-dikkat-bir-ilimizde-kuvvetli-saganak-etkili-olacak.jpg

İSTANBUL’DA PERŞEMBE GÜNÜ SABAH SAATLERİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul ile ilgili hava durumu tahmin raporunu paylaştı. İstanbul’da 15 Şubat 2024 Perşembe (yarın) sabah saatlerinden itibaren Kuzey ilçeleri ağırlıklı olmak üzere kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. MGM, İstanbullu vatandaşların sağanak sonrası oluşabilecek su baskınlarına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.

mgm-den-kritik-uyari-geldi-o-saatlere-dikkat-bir-ilimizde-kuvvetli-saganak-etkili-olacak-001.jpg

İSTANBUL’DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yeni haftadaki tahmin raporuna göre İstanbul’da 5 günlük hava durumu tahmin raporu şöyle;

15 Şubat Perşembe: 10 derece

16 Şubat Cuma: 10 derece

17 Şubat Cumartesi: 11 derece

18 Şubat Pazar: 10 derece

19 Şubat Pazartesi: 9 derece