Migros’tan Çılgın İndirim! 1 Paket Tuvalet Kağıdı 30 TL

Migros'tan çılgın bir indirim kampanyası daha geldi. Tuvalet kağıdı stoklarını bitirmeye karar veren Migros, 1 paket tuvalet kağıdını 30 TL'ye satıyor.

Migros’tan Çılgın İndirim! 1 Paket Tuvalet Kağıdı 30 TL

Migros Market şubat ayında da çılgın kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni indirimleri ile göz dolduran ünlü marketler zincirinin bu defa ki kampanyası adeta kapıda kuyruk oluşturacak. Son dönemlerde Fiyatı çok artan tuvalet kağıdı ürünlerine indirim uygulayan ünlü marketler zincirinde bir paket tuvalet kağıdı fiyatı 30 TL'ye düştü. Migros'un yeni kampanyasını kaçıran çok üzülür. İşte Migros'tan yeni indirim listesi…

Migros Şubat ayı indirimleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Dev kampanyaları ile göz dolduran ünlü marketler zincirinde bu defa tuvalet kağıdı fiyatları dibe çekildi. Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan ve ekonomik fiyatları ile de dikkat çeken Migros markette tuvalet kağıdı stoklarını yeniletecek indirim başladı. Migros'un yeni kampanyası kapsamında bir paket tuvalet kağıdı sadece 30 TL'ye satılıyor. Kapıda kuyruk oluşturacak indirimi Duyanlar kapış kapış oluyor. İşte Migros'un yeni indirim listesi ve indirimli fiyatları…

MİGROS'TAN KISA SÜRELİĞİNE GEÇERLİDİR İNDİRİM

Migros Market yepyeni kampanyasını duyurdu. Evinde tuvalet kağıdı biten, tuvalet kağıdı stoklarını yenilemek isteyenler için Migros'un yeni indirim listesi çok ekonomik. Bu hafta Türkiye genelinde bulunan tüm Migros marketlerde ve Migros sanal market uygulamasında geçerli olacak şekilde Ecco markalı 3 katlı tuvalet kağıdı fiyatı dibe çekildi. Ecco Yeşil Dünya 8'li tuvalet kağıdı paket fiyatı ₺30'ye satışta.

MİGROS İNDİRİMLİ TUVALET KAĞIDI STOKLARLA SINIRLI

Migros marketten yapılan açıklamaya göre indirimli tuvalet kağıdı ürünleri stoklarla sınırlı olarak raflara geliyor. Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyen Migros müşterilerinin mutlaka Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler kısa süreliğine ve sınırlı sayıda olan indirim fırsatını sakın kaçırmasın.