Mucizevi karışım! İnatçı lekeleri anında yok ediyor

Çıkmayan lekeler bazen can sıkıcı olabilmaktedir. Bazen bir kıyafette bazen de koltuk, halı gibi ev eşyalarında gözlemlenen bu lekeler için doğal çözüm önerileri araştırılmaya devam ediyor.

Mucizevi karışım! İnatçı lekeleri anında yok ediyor

Özellikle yağ, kurumuş çamur, meyve, çay ve kahve gibi lekeleri çıkartmak oldukça zor olabilmektedir. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem doğal hem de etkili leke çıkarıcı karışımı denemenizde fayda var. İnatçı lekelere çözüm yolları her daim araştırılıyor. Çikolata, yağ, kalem, pas, çay ve kahve lekesi en zor çıkan lekeler arasında yer alıyor. Leke çıkarma işlemi için doğal yöntemlere başvurmak istiyorsanız bu doğal leke çıkarıcı karışımı denemeniz gerekiyor.

mucizevi-karisim-inatci-lekeleri-aninda-yok-ediyor.jpg

-Yarım çay bardağı sıvı bulaşık sabunu
-Yarım çay bardağı karbonat
-Yarım çay bardağı sirke
-1 paket kabartma tozu
-Yarım çay bardağı su
-Büyük boy kavanoz

mucizevi-karisim-inatci-lekeleri-aninda-yok-ediyor-001.jpg

İlk olarak bir kavanozun içine bulaşık sabunu ve karbonatı eklemelisiniz 1-2 tur karıştırın daha sonra sirke ve kabartma tozunu ekleyin ve iyice karıştırın. Son olarak suyu da ekleyin ve bir kere daha karıştırın. Daha sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatın ve çalkalamaya başlayın. Hem doğal hem de oldukça etkili leke çıkarıcı karışımı kullanıma hazır olacaktır. Hazır olan karışımı lekeli bölgeye sürün ve yarım saat kadar bekletin. Daha sonra çamaşır makinesine atın ve yıkayın. Sonuca inanamayacaksınız.