Müge Anlı Lamia olayında yeni gelişme! 18 yaşındaki kız 47 yaşındaki adama kaçmıştı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir anne ve baba kızları için canlı yayına çıktı. Kızları Lamia’nın kendisinden yaşça büyük bir adama kaçtığını iddia eden anne ve baba kızlarının geri dönmesi için çağrı yaptı.

Müge Anlı Lamia olayında yeni gelişme! 18 yaşındaki kız 47 yaşındaki adama kaçmıştı

Müge Anlı’nın programına katılan gözü yaşlı anne ve babadan 18 yaşındaki kızları Lamia’ya çağrı geldi. Kızlarının evine geri dönmesini isteyen anne ve babanın anlattıkları ise stüdyodaki ve ekran başındaki izleyiciyi şaşkına çevirdi. İddiaya göre 18 yaşında olan Lamia, 47 yaşındaki Murat isimli şahsa kaçtı. Kızlarına seslenen anne ve baba evlatlarının geri dönmesini isterken olayda yeni bir gelişme yaşandı.

KENDİSİNDEN YAŞÇA BÜYÜK ADAMA KAÇTI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konuda 18 yaşındaki bir genç kızın kendisinden yaşça büyük bir adamla kaçtığı iddiası herkesi şaşkına çevirdi. Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Lamia’nın anne ve babası kızlarının kaçırıldığını iddia etti. Kısa sürede bulunan 18 yaşındaki genç kız, sevdiği adamın yanında kalmaya devam edeceğini söyledi ve ailesinin yanına geri dönmeyi kabul etmedi.

muge-anli-lamia-olayinda-yeni-gelisme-18-yasindaki-kiz-47-yasindaki-adama-kacmisti.jpg

‘HATA OLDUĞUNU YAŞAYIP GÖRMEK İSTİYORUM’

Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna gelen Lamia, Murat ile ilişkisini itiraf etti ve ailesinden bu konuda anlayış istedi. Murat’ı sevdiğini söyleyen Lamia, ‘Bunu kabullenmelerini istiyorum. Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum.’ dedi. Canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştiren birçok seyirci ise Murat’ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve sabıkası olduğunu iddia etti. Murat’ın aracında uyuşturucu madde bulunduğunu söyleyen Lamia, ‘Ben hiç kullanmadım. Arabada bulunlar da başkasınındı.’ dedi. Tüm bu iddiaların yanı sıra Murat’ın yengesi ile ilişkisi olduğu iddiası da geldi. Murat’ın annesinin yayına bağlandığı ve oğlunun ve Lamia’nın 1 Haziran’da evleneceklerini nikah tarihi aldıklarını söylediği duyuldu. Canlı yayında evlilik iddiasını doğrulayan Lamia, ‘Benim fikrim değişmedi. Evleniyorum.’ derken Lamia’nın anne ve babası bu evliliği kabul etmediklerini kesin bir dille belirtti.

muge-anli-lamia-olayinda-yeni-gelisme-18-yasindaki-kiz-47-yasindaki-adama-kacmisti-001.jpg

AİLESİNİN YANINA GERİ DÖNDÜ

Lamia olayında yeni bir gelişme yaşandı. Anne ve babayı mutlu eden ve hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyicinin sevindiği bu yeni gelişmenin Lamia’nın ailesine, evine geri dönmeye karar verdiği olduğu aktarıldı. Dün, Uşak’a gitmek üzere otobüse binen Lamia’nın gece saatlerinde Müge Anlı’nın ekibinin ikna çabalarının karşılık bulmasıyla Uşak’a gitmekten vazgeçti ve ailesinin yanına dönme kararı aldı. Bugün canlı yayında anne ve babasına sıkı sıkı sarılan Lamia, ‘Ailem her şeyden daha değerli’ dedi.