Muhtar adayından herkesi şaşırtan seçim çalışması! Eline fırçayı alıp kolları sıvadı

Yerel Seçimlere sayılı günler kalırken belediye başkan adayları gibi mahalle muhtarı adayları da seçim çalışmalarına devam ediyor. Muhtar adaylarının seçim vaatleri de sıralanırken Bursa’da bir muhtar adayının seçim çalışması herkesi şaşırttı.

Muhtar adayından herkesi şaşırtan seçim çalışması! Eline fırçayı alıp kolları sıvadı

Bursa’da muhtar adayı olan Necati Eren, seçim çalışmalarına devam ediyor. MustafaKemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nden muhtar adayı olan Necati Eren’in seçim vaatleri için kolları sıvadığı görüldü. Boyasız ev kalmayacak vaadiyle yola çıkan Mustafa Eren’in bu vaadini yerine getirmek için eline fırçayı alıp kolları sıvadığı görüldü. Muhtar adayı Necati Eren, 250 haneli, 420 nüfuslu mahallenin boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başladı. Mahalle sakinleri ise bu durum karşısında hem şaşkın hem de memnun.

BOYASIZ OLAN EVLERİ BOYAMAYA BAŞLADI

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı olan Necati Eren, seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim öncesi mahalle sakinlerine verdiği vaatleri yerine getirmek için kolları sıvayan Eren, ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için çalışmalarını sürdürüyor. Verdiği vaadi yerine getirmek için eline fırçayı alan Necati Eren, 250 haneli, 420 nüfuslu mahallenin boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başladı. Muhtar adayı Necati Eren’in boyaları kendi imkanlarıyla tedarik ettiği ve mahalle halkının evlerinin dış cephelerini boyadığı öğrenildi. Vaatlerini yerine getirmek için çalışmalarını sürdüren Necati Eren, ‘Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim. Kazanamazsam helali hoş olsun’ dedi.

muhtar-adayindan-herkesi-sasirtan-secim-calismasi-eline-fircayi-alip-kollari-sivadi.jpg

MAHALLELİNİN TEPKİSİ POZİTİF

Yamanlı halkından şans isteyen ve desteklerini talep eden Yamanlı Mahalle Muhtar adayı Necati Eren, ‘Söz verdiklerimizi yerine getirmemiz için bize şans vermenizi rica ediyorum’ dedi. Evinin boyandığı anları penceresinden izleyen bir mahalle sakini ise muhtar adayı Necati Eren’in çabasından bahsetti ve 'Allah razı olsun. Bu işe kendini adadı. Bu işi yapacak bu. Daha adayken bu işleri yaparsa muhtar olduktan sonra neler yapar bilemeyiz.’ yorumunda bulundu.