Nüfus Müdürlükleri Cumartesi açık mı? YKS 8-9 Haziran Nüfus Müdürlükleri açık olur mu?

Üniversite sınavına sadece sayılı saatler kaldı. YSK sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler için heyecan dorukta. Sınava katılacak olan öğrenciler ve velilerin merak ettiği tüm detaylar arama motorlarında yer almaya devam ediyor.

Nüfus Müdürlükleri Cumartesi açık mı? YKS 8-9 Haziran Nüfus Müdürlükleri açık olur mu?

2024 YKS sınavı bu yıl 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YSK sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler sınavla ilgili tüm detayları araştırıyor. Öğrenciler ve veliler hiçbir detayı atlamak istemezken bu süreçte en çok araştırılanlardan biri de Nüfus Müdürlükleri oluyor. Peki, Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık mı? YSK sınav günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak mı? Nüfus Müdürlükleri açık olur mu 8-9 Haziran 2024? İşte tüm merak edilenler…

HAFTA SONU NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

Milyonlarca aday, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde YSK sınavına katılı sağlayacak. Üniversite sınavına katılım sağlayacak olan adaylar hafta sonu Nüfus Müdürlükleri’nin açık olup olmayacağını merak ediyor. Konuyla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, YKS dolayısıyla sınav merkezi olan il ve ilçelerde Nüfus Müdürlükleri’nin 8 Haziran Cumartesi 7.00-17.00 ve 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatlerinde açık olacağı bildirildi.

nufus-mudurlukleri-cumartesi-acik-mi-yks-8-9-haziran-nufus-mudurlukleri-acik-olur-mu.jpg

RANDEVU ALINMAYACAK

YSK sınavı için 8-9 Haziran tarihlerinde açık olacağı belirtilen Nüfus Müdürlükleri, öğrencilerin vakit kaybı yaşamamaları için önemli uyarılarda bulundu. Açıklamada, vakit kaybı yaşanmaması için başvurudan önce sınav giriş belgesini ibraz ederek müracaat edilmesi gerektiği belirtilirken işlemlerin randevusuz olarak gerçekleştirileceği de duyuruldu.