Resimdeki farkı 15 saniyede bulanlar tam bir dahi! Şahin gibi gözlerim var diyenler bile zorlanıyor

Resimdeki farklı tilkiyi sadece 15 saniyede bulurum diyenler adeta tam bir dahi. Çünkü bu görseldeki ayrıntıyı ‘Gözlerim şahin gibi’ diyenler bile zor buluyor. Bakalım sizin resimde farklı olan tilkiyi bulmanız kaç saniye sürecek.

Resimdeki farkı 15 saniyede bulanlar tam bir dahi! Şahin gibi gözlerim var diyenler bile zorlanıyor

Zaman zaman karşınıza çıkan farklı görseller ve bu görsellerle yaptığınız dikkat testi aslında bir nevi gözleriniz için de bir test oluyor. Gözleriniz ne kadar iyi, ne kadar dikkatlisiniz, bu tür bulmacalarda ne kadar iyisiniz kendinizi denemek isterseniz size hem zorlanacağınız hem de uğraşırken eğleneceğiniz muhteşem bir sorumuz var. Aşağıdaki görselde yer alan tilkilerden biri diğerlerinden farklı. Sadece çok dikkatli ve gözünden hiçbir şey kaçmayanlar bu farı saniyeler içinde bulabiliyor. Siz de ben bu farkı hemen bulurum diyenlerdenseniz aşağıdaki görseli hemen incelemeye koyulabilirsiniz.

DİKKATLİ BAKANLAR 15 SANİYEDE BULUYOR

Aşağıdaki resimde çok sayıda tilki görüyorsunuz. Bu tilkilerden bir tanesi diğerlerinden farklı. Bu farkı saniyeler içinde bulanlar gerçekten çok dikkatli ve gözleri oldukça iyi görüyor. Eğer dikkatinizi toplarsanız siz de resimdeki farkı hemen saniyeler içinde bulabilirsiniz. Kendinizi ve dikkatinizi denemek için bu bulmaca tam size göre. Görsel zekanızı test etmek ve dikkatinizi ölçmek için saniyeleri tutmaya başlayın.

resimdeki-farki-15-saniyede-bulanlar-tam-bir-dahi-sahin-gibi-gozlerim-var-diyenler-bile-zorlaniyor.jpg

SORUNUN CEVABI

Sorunun cevabını merak edenler için de bir görsel bırakıyoruz. Resimdeki farklı tilkiyi bulanlar çoktan sorunun cevabını öğrendi ancak cevabı merak edenler ve görselde zorlananlar için aşağıya farklı görselin olduğu fotoğrafı bırakıyoruz. İşte resimde diğerlerinden farklı olan tilki ve sorunun doğru yanıtlı görseli.

resimdeki-farki-15-saniyede-bulanlar-tam-bir-dahi-sahin-gibi-gozlerim-var-diyenler-bile-zorlaniyor-001.jpg